|
Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
član
Certified
|
![]() Fala bogu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() @webarto Vidim i ti dosta dobro "baratas" pojmovima. Procitaj ponovo o cemu sam ja pisao pa onda procitaj tvoj komentar. Nebo i zemlja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
stari član
Na probnom radu
|
![]()
![]() |
#4 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 08.11.2010
Hvala: 68
78 "Hvala" u 32 poruka
![]() |
![]() Oglas je totalno za Back End Developer-a
"..Minimum 2 year work experience in PHP, Ruby or Python Web server configuration (Apache, Nginx)..." Svaki Back End Developer (konkretno PHP) poznaje html/css i normalno je da se to spomene za Back End Developer, ali nisam vidjao da se za FrondED spominje konfiguracija Apacha i Nginx ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 03.10.2006
Hvala: 27
44 "Hvala" u 26 poruka
![]() |
![]() A bas nisam hteo da se nastavljam na oglas, ali evo jedna druga perspektiva (sve je izmisljeno samo zarad primera):
Firma ima "back-end" koji je hiljade servera koji map-reduce-uju GPS podatke miliona kopnenih prevoznih sredstava (time se bave lepo pise) i inzinjeri koji rade na tome su - back-end. Aplikacija kojoj se pristupa sa veba i koja nudi servise nad tim podacima je njima "Front-end" pa tako sve ovo spada u... front-end. Kod mene na kalendaru je 2012.... |
![]() |
![]() |
4 članova zahvaljuje djipko za poruku: |
![]() |
#6 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ ovo su "YouTube komentari" geekova
![]() |
![]() |
![]() |
4 članova zahvaljuje srdjan za poruku: |
![]() |
#7 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() @djipko, bravo, ili ti core developeri... za neke je administracija back-end
![]() @jasmanac, pročitao sam, i bez obzira na pojmove, mislim da nema ništa loše u oglasu, odnosno da je sve to usko povezano. Ne traži se tipa PHP and Ruby and Python, već OR. itd... Poslednja izmena od webarto : 29. 02. 2012. u 09:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|