e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
![]() |
![]() Onomad sam naišao na opis startupa,
(koji nisam baš najbolje razumeo) ali u mojoj glavi bi izgleda ovako: Umesto da nam radnja, preko sajta nudi lakiranje noktiju za 500 umesto za 1000 dinara napravi se sajt (npr. 100kupaca.com), koji okuplja kupce zainteresovane oko izvesnog proizvoda. Postoji diskusija o izvesnom proizvodu, preporuke i sl. Mnogo kupaca, kupilo bi neku stvar (obično tech koja ima slovnobrojčanu oznaku, ali nema dovoljno saznanja i ne može da donese odluku) (mene pitaju: koji laptop da kupim ćerki za fakultet, ali i sin da igra igrice, i da može itd). Pokrene se topic: laptop za sve prilike kroz diskusiju se dodje do Model550XD on košta 45.790 ja kao preduzetnik nabavljam od 5-6 većih dobavljača robu inače ga kupujem za 41.790 od dobavljača tražim da mi isporuče 100 komada na 38.790 kupci ga dobijaju na 39.790 Da li je Srbija malo tržište, za ovakav način kupovine? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() [OT]
Ja sam pre par nedelja dosao na jednu paralelnu ideju ![]() Srbija zatrazi ponude od proizvodjaca za 1mil laptopova (dve verzije). Srbija donira 100e u cenu svakom gradjaninu da kupi jedan laptop + pokloni 100.000 onima koji nemaju mogucnost da kupe. Instaliraju se obrazovne aplikacije automatski posto vecina jel da nece znati kako da ih lako ukloni mozda ih nekad i pokrenu. IT Obrazovanje na delu ![]() [/OT] Imalo bi smisla za skupe stvari posto ne bi moralo da se kupuje mnogo primeraka. Ako odes kod proizvodjaca automobila ne moras cak ni isti model da kupis ali ako kazes da hoces 10 automobila dobices siguran sam poprilican popust. |
![]() |
![]() |
"Hvala" Dzordz za poruku: |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|