|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#31 |
profesionalac
Professional
|
![]() DA, bluseman me podseti. Mada da je u to vreme (92-99) bilo sasvim logicno da roditelji nemaju ni kinte ("cast" izuzecima), i da sam finansijski nezavisan od roditelja, moram priznati da u ovo "novo" doba se to moze smatrati uspehom, pa eto da i to navedem. Verovatno je to i razlog sto mi ta stavka nije ni pala na pamet.
Roditelji me ne finansiraju od svoje 17. godine, a cesto se desavalo da ja njih dotiram za odredjene "investicije". Milsim da se sada retko ko sa 17. godina moze pohvaliti da ne zavisi finansijski od roditelja. Voleo bih da gresim.
![]() |
#32 |
expert
Expert
|
![]() hm, da, rijetko. bar ja ne znam nikog takvog. sto se mene licno tice, uspio sam to od tek prije par mjeseci, mada sam mogao i ranije - ali nisam, godilo mi je da "muzem" i svoje
![]()
![]() |
#33 |
133t
Master
|
![]() pozitivno:
-Skinuo se matorima s' grabache -Stekao radnu naviku -Stekao par dobrih prijatelja -Naucio dosta toga, i sto je josh bitnije konstantno mi raste zelja za ucenjem. i josh neke sitnice meni vrlo bitne. Neg: -nisam zavrsio fax (tj batalio sam ga pre par godina ![]() -nisam na vreme krenuo u sve ovo, i jako mi je krivo zbog par godina koje su proshle u nekom lutanju i trazenju... (valjda svako ima taj period, kod mene je malo potrajao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ja sam 25 napunio 1999-te. Sto rece Bluesman, mislim da mi je najveci uspeh sto sam do 25-e preziveo. Godinu nakon toga sam doduse i zavrsio faks, ali to ne racunam kao najveci uspeh. E da, nasao i ljubav svog zivota, valjda se i to racuna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Moj najveci uspeh je sto sam pronasao sebe.
![]() |
#36 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ najbolji comment do sad
![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Gde prijaviti svoje RSS feedove? | ljtruba | Web aplikacije, web servisi i software | 9 | 20. 04. 2010. 01:08 |
Oglas godine :) | Dejan Bizinger | Opušteno | 3 | 08. 09. 2008. 20:02 |
kako da sprecim klijenta dastavi sliku svoje familije na naslovnu stranu sajta | Miloje Sekulic | e-Business | 29 | 11. 05. 2008. 19:02 |