![]() |
#11 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Na Rajcu sam bio i stvarno je lepo ali je nekako pitomo i nema "sumetine", mada ne znam kako je zimi i znam da je tada bilo problema sa vodom (1998).
Palo je meni par puta kako bi to izgledalo sad da neko kupi tipa 10 hektara zemlje negde gde ima struje i naseli samo IT "zivalj". Dosta bi bilo da je unutar sat vremena od nekog grada i kada bi naselio 30-40 porodica to bi bilo super mesto za zivot (po meni, kad vec sanjarimo). |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Miloš Ranđelović
Certified
Datum učlanjenja: 15.05.2008
Hvala: 26
23 "Hvala" u 14 poruka
![]() |
![]() Idi na Midžor, ja sam baš sa vrha twitovao pretprošle godine, Vip ima kakav-takav signal
![]() Mada, sad kad je Mlađa claimovao teritoriju, izgradiće se (ako već nisu, nisam išao nijednom od tad) mega kompleksi i ništa od divljine...
![]() |
#13 | |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() Jednom smo u šetnji posle sat vremena minuta naišli na slatku malu kućicu, veštica naravno vozi Ladu Nivu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Taj rad po selima mogu haplicirati programeri koji realno nemaju potrebu za velikim saobraćajem...
Dizajneri i ljudi koji rade sa videom/grafikom su već u nezavidnom položaju... Inače ja imam vikendaju ali me smara što ima puno komšiluka a ja hoću da se skinem go, da se dernjam sa brda na brdo, da zataknem maslačak za uvo, da na livadi vježbam fly fishing kada je voda mutna, da pustim kera i bacam štap dok i on i ja ne popadamo, da uberem krušku divljaku i pojedem je mršteći se... |
![]() |
![]() |
3 članova zahvaljuje mangia za poruku: |
![]() |
#15 | |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Mozda sam izlapeo pa mi to tada uopste nije izgledalo ko divljina. @Mangia Razumemo se. @Internet/Telefonske potrebe Moj posao je mahom mail i telefon tako da moram nekako biti u stanju da pricam normalno na conference call-u |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
A joint a day
Master
|
![]() U podnožju Rtnja ima nekolko eko sela, a u selu koje se baš zove Rtanj, znam da postoji dosta zapuštenih kuća na prodaju bud zašto. U tom selu je i ugostiteljsko naselje Milenium koje ima ADSL i wireless pa pretpstavljam da mogu i drugi da ih uvedu. Ima i udaljenih zaseoka tako da može da se nađe prilično usamljeno mesto.
![]() |
#17 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() +1 cg
proslo leto proveo 3 meseca dole, vratio se zdrav i veseo ![]() jedini problem mi je bio net, stim da koliko vidim od ove godine telenor nudi prepaid flat sto meni skroz radi posao. kontam da i ove godine promenim sredinu malo ubija grad |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Hmmm evo par interesantnih linkova na koje sam naleteo proucavajuci.
http://www.h-alter.org/vijesti/ekolo...-kucu-od-slame http://atlantidaforum.com/publikacij...e-po%C4%8Delo/ Ne bismo smeli zanemariti kolicinu rada potrebnu za povecu bastu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ A zar nema tu kod tebe u okolini (lokacija: Brno) malih slatkih sela sa zamkovima u šumi. Meni to baš deluje kao kraj gde bi mogao lako da se "izgubiš", osim kad nužda natera da svratiš do pivnice
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Pa ima, i to se isto tako razmatra ali ovde su cene nekretnina !@$#^@#$^@#$ a pogotovo placeva sa zemljom.
Moj favorit ovde bi bio Horni Plana http://www.horniplana.cz/ Nisam doduse imao vise prilike da bas zabodem u divljinu gde bi moglo. Edit: Inace juzna moravija je poznata po vinu dok je severni deo po pivu. (google Mikulov) Poslednja izmena od Dzordz : 17. 04. 2012. u 12:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|