(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 08.12.2011
Hvala: 1
819 "Hvala" u 3 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hmmm....ovako...imam skriptu koja, nakon sto se pogleda youtube video, daje korisniku koji je gledao odredjeni broj kredita...korisnik mora da pogleda taj video najmanje 15 sekundi da bi dobio kredite...nakon 15 sekundi ispod videa se pojavljuje hiperlink(view next video) koji kada se klikne refreshuje stranicu...tu je takodje i counter koji odbrojava te sekunde...e sad ja hocu da napravim da se nakon 15 sekundi stranica sama refreshuje....to mogu naravno da uradim pomocu koda:
PHP kôd:
http://pastebin.com/j7vKQS8N |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
Professional
Datum učlanjenja: 04.06.2005
Hvala: 0
738 "Hvala" u 83 poruka
![]() A da osvežiš stranicu po upisu kredita korisniku.
![]() |
#3 |
novi član
Na probnom radu
819 "Hvala" u 3 poruka
![]() Hm ne...zato sto se krediti mogu dobiti i na druge nacine, putem facebook-a itd
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
banned
Professional
738 "Hvala" u 83 poruka
![]() Ono što sam mislio je da se stranica osveži pošto se uspešno izvrši XHR post zahtev, dakle da se umesto postojeg koda (post zahteva) unutar YouTubePlayed funkcije stavi, nešto kao:
Kôd:
$.post("pages/ytreceive.php", { data: response }, function() { location = location; }); Pogledaj i https://developers.google.com/youtub...getCurrentTime za ispitivanje da li je pogledano provih 15 sekundi videa.
![]() |
#5 |
novi član
Na probnom radu
819 "Hvala" u 3 poruka
![]() mozes li da mi kazes sta ovde da brisem a sta da ostavim da ne bi nesto zabrljao?
PHP kôd:
Poslednja izmena od VujkeMod : 31. 05. 2012. u 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
banned
Professional
738 "Hvala" u 83 poruka
![]() Umesto:
PHP kôd:
![]() |
#7 |
novi član
Na probnom radu
819 "Hvala" u 3 poruka
![]() Hm da, sad radi, ali prebacivanjem na sledeci video ne vrsi se odbrojavanje kao ni refresh
![]() tj. nekada se i drugi video odbrojava i normalno refreshuje i onda treci zeza...sta li je ovo? ![]() Poslednja izmena od VujkeMod : 31. 05. 2012. u 18:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
banned
Professional
738 "Hvala" u 83 poruka
![]() Najbolje bi bilo da postaviš link do sajta gde ovo koristiš.
Pokušaj da debaguješ, proveri da li se poziva funkcija onYouTubePlayerReady, da li se trigeruje (poziva callback funkcija) event onStateChange, da li se pozivaju ostale funkcije, pogledaj u konzoli da li prijavljuje neku grešku...
![]() |
#9 |
novi član
Na probnom radu
819 "Hvala" u 3 poruka
![]() Evo sad sam provalio...sve normalno radi, samo zeza to sa refreshom i countom kada ide video koji se svo vreme ucitava(stalno dok traje video ide onaj krug u sredini)..samo tada pravi problem, a kada ga normalno ucitava sve radi normalno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
banned
Professional
738 "Hvala" u 83 poruka
![]() Da, problem je u funkciji onYouTubePlayerStateChange.
https://developers.google.com/youtub...#onStateChange Citat:
![]() |
"Hvala" Br@nkoR za poruku: |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|