![]() |
#10 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ne bih nikoga da uvredim, ali ako vi koji ste sluzili vojsku (i to 12 meseci) niste skapirali kakvo je sr* vojska, onda stvarno ne znam ko ce.
Ja sam sluzio 12 meseci (sep 93 - sep 94), i moj jedini utisak je da je vojska robija gde mladog coveka ni krivog ni duznog osudis na godinu dana zatvora. Ja sam vojsku sluzio u elitnoj jedinici (avijacija) gde bi IQ staresina i vojnika valjda trebao biti malo visi od proseka. Kako je u ostalim jedinicama, ne smem ni da pomislim. Recimo, secam se jedan dan, pre podne pita nas kapetan u stilu: K: "Momci, otkud vi tu kod TV -a ? Sta radite ?" Mi: "Nista, odmaramo, popodne je letenje, pa tako ..." K: "E pa nece moci ... idite napolje i pocupajte ono cvece ..." "ono cvece" je niz od nekoliko stotina metara dugackog niza "cveca" (po dubokom korenu vise je licilo na korov). Nakon sto smo ga 6 sati cupali, decko iz starije klase (julac) nas pita posle "koji kreten je pocupao ono cvece" ... kada kazemo cija je to naredba, decko nam je objasni da je pre 6 meseci kapetan jednog pre podneva kada nisu nista radili doneo motiku i seme i terao ih da sade cvece. Dakle, cupas pa sadis. A to je samo jedna od gluposti, mrzi me da nabrajam dalje, a i bolje, ovako bi se mogao prisetiti i necega sto ne bih zeleo. Sad ako moze neko da mi objasni sta je korisno u ovome, otvoren sam za razlicita misljenja. Moje misljenje, u vojsku kakva je sada normalan covek sa IQ-om iznad 70 ne treba ici nikako. |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Ukinuta obaveza dostavljanja skenirane dokumentacije! | torbica | Domain Name Service (DNS) | 47 | 29. 06. 2009. 14:36 |