|
Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 2
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Hoćemo neke opklade na to koliko dugo će čovek imati živaca da prati i kategoriše servise?
![]()
![]() |
#3 |
profesionalac
Professional
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() ...nope
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Iskreno, ja bih sve njih strpao u zatvor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Igor Marinović
Expert
|
![]() Sto? Medju tim sajtovima su npr. i flickr i del.icio.us, a i drugi sajtovi koji odredjuju kojim putem ce se razvijati Web.
Doduse, sa web2.0 i beta pricom nekada znaju i da preteraju. Evo ga muzej modernih beta sajtova: http://momb.socio-kybernetics.net/ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Kvake:
1. Jako malo je stvarno kvalitetnih servisa u celoj toj 2.0 gunguli 2. Još manje ima realne šanse da opstane jer su uglavnom neisplativi I mene je cela 2.0 priča pomalo smorila. Mnogo loše računice, impulsivnosti, neznanja itd.
![]() |
#7 |
profesionalac
Professional
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Predpostavljam da vam je dosadio izraz "Web 2.0"... ne znam zasto bi vam aplikaciije smetale?!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Kvalitetne Web 2.0 aplikacije se mogu nabrojati na prste. Sve ostalo je samo smaranje. Zato sam u poslednje vreme i prestao citati blogove. Cim procitam "Web 2.0" dodje mi da skocim sa terase.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() da se nadovežem na Ilijine kvake:
3. Sve što valja je odavno veća riba preuzela (par časnih iznimki tipa Netvibes koji samo potvrđuju pravilo) Što se tiče samog Categoriz servisa, nije loša stvar, znaju ovakvi direktorijumi da posluže u nekim situacijama. Zanimljivo je da vidimo hoće li se do kraja godine pojaviti nešto ekstremno zanimljivo, moj osjećaj za filing kaže da neće, tek nešto veće možemo očekivati u '07... većina modela koje niko nije znao da napravi kako Bog zapovijeda prije w2 (muka mi je više da pišem web 2.0) je odavno ispucano, pojavilo se par dobrih stvari u vidu onih mješanih servisa (npr. onaj što kombinuje craiglist i google maps) i manje više to je to. sad postoje tu gomile modela da se desktop app prebace u web okruženje i živi od adsensea, ali nema tu poslovnog modela. sad, para se solidno može naći da likovi mogu da eksperimentišu sa nekim idejama, pa se možda nešto i izrodi, ali opet sumnjam u ovoj godini. suština je priče da su se programeri širom svijeta zajunili da izbace nešto, bez konkretnih razmišljanja o tome kako da naplate to isto. nedostatak menadžerskog kadra sa osnovnim smislom za biznis u globalnoj Web industriji je evidentan... programera i dizajnera ne fali, to je sigurno. U fudbalu je pos'o. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
SiteMap | stOrm | Sva početnička pitanja | 6 | 14. 09. 2010. 15:45 |
google products security risk ili bezobrazluk? | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 20 | 19. 11. 2008. 01:52 |
Warning za sitemap.xml | Deki80 | Sva početnička pitanja | 1 | 18. 03. 2008. 13:52 |
Amazon Web Services | bluesman | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 10 | 18. 12. 2007. 04:18 |