|
Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#21 |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() @nk
super je ako ti koristi. problem nije u tehnologiji niti u tim servisima, vec u marketingu koji zatucuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 2
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Citat:
Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
expert
Master
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Pa u tome je i stos, zasto bih ja zeleo da neko vidi moje slike? Ako ih kupi za webdesign, koriscenje na nekoj kutiji i sl. to je drugo. Ja trebam od mojih slika da imam istu moralnu satisfakciju koju ima i onaj koji dzabe pise za wikipediu? Mozda svoje slike treba da stavim, e ja nisam cam whore.
Ajde sad da mi se samo odgovori sto je Guy Kawasaki stavio svoj blog na svoj domen i vrti svoje reklame? ![]() Poslednja izmena od bojan_bozovic : 03. 05. 2006. u 11:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Citat:
Nema potrebe da budeš isključiv, skroz je u redu da postaviš svoje fotke i na svoj sajt ... ali nemoj da te ja ubeđujem da postavljanjem fotki na flickr samo radiš besplatno za Yahoo - ako razmisliš o tome da fotke koje tamo ostavljaš mogu da budu reklama za tvoj sajt ... je li, ima li možda tamo nekoga koga interesuje ono što je na tvom sajtu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
expert
Master
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Dobro, ja sam to naveo kao primer, sam flickr nisam koristio. Imao sam vise na umu servis poput myspace. Ali idemo u offtopic. Sto se "Web 2.0" tice smeta mi samo nacin na koji se prezentuje, maglovit i nejasan pojam jer sve moze da se nazove "Web 2.0" da se poj... investitori. Dobro, nekad bude i dobrog posla, ali onda je i termin "Web 2.0" suvisan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||
profesionalac
Professional
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
Citat:
...and again Citat:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
expert
Master
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Dobro, a zbog cega to ne zovu bre Ajax kako ja to zovem, vec "Web 2.0" i jos su bittorrent ubacili tu (koji veze blage sa web sajtovima nema)?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
profesionalac
Professional
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Verovatno zato sto je AJAX tehnologija koja se koristi za aplikacije koje su zasnovane na Web 2.0 konceptu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
expert
Master
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Aha to je nesto sto ima veze sa Bittorrentom, jel da? ;-) Ili ima veze sa parcijalnim osvezavanjem stranica (AJAX)? ;-)
Dakle, pre nego sto mi pricate o konceptu web 2.0 definisite ga ;-) Ovako je malo nejasno ;-) Definicija podrazumeva da je web 2.0 web aplikacija koja poseduje odredjen skup osobina, kako bih ja to mogao razlikovati od... ali i Bittorrent je tu ;-) Sta je taj web 2.0? ;-) Poslednja izmena od bojan_bozovic : 03. 05. 2006. u 12:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Bojane, pročitaj napomenu o Ajaxu u mojoj pretprethodnoj poruci.
Vidim da je diskusija okrenuta sad na sam buzz ... ali zašto se tu čudite, to je samo marketing i treba da ga iskulirate ili da uskočite i ogrebete se pomalo ... a ne fali ni što je okrenuto i investitorima - ko je gramziv pa stoga investira u nešto što nema teorije da radi, ko mu je posle kriv, ali to nije ništa novo ... Glavni target je ustvari običan narod, koji je već usvojio to čudo računar u svojoj kući, a ima već i internet ... u stvari je to uglavnom čitanje maila dvaput mesečno. Broj takvih korisnika je i dalje vrlo visok u svetu i cela ova buka je u smeru njihove konverzije u istinske korisnike. ... I da se vratim na pominjanje myspace (ajde, ne koristim i to, ne znači da neću, ali pogledao sam sad pa imam štogod da dodam) - nema tu razlike јеr princip je isti zato što snaga leži u zajednici ljudi koje taj sistem okuplja - zato i lako možeš pronaći interes da učestvuješ i promovišeš svoj posao, lako se dolazi do ciljane i aktivne publike. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
SiteMap | stOrm | Sva početnička pitanja | 6 | 14. 09. 2010. 15:45 |
google products security risk ili bezobrazluk? | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 20 | 19. 11. 2008. 01:52 |
Warning za sitemap.xml | Deki80 | Sva početnička pitanja | 1 | 18. 03. 2008. 13:52 |
Amazon Web Services | bluesman | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 10 | 18. 12. 2007. 04:18 |