e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#16 |
šegrt
Professional
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() Da, i meni se cini da je taj rang cene realan. Inace, video sam da vivo.com drzi Real. Ocigledno cu morati da kosultujem neke lojere, iako cisto sumnjam da mogu da me tuze za infringement... Ajde da smo konkurenti, pa da kazem...
Sto se tice odabira imena, bio je skolski brejnstorming - sta god padne na pamet smo bacali na papir. Meni se "vivo" izuzetno svidja zbog asocijacije koju stvara, pa smo pravili nekoliko varijanti sa "dodatnim" slovima i to duplo "v" je kolega predlozio (ja mislim, vise se ni ne secam). To mi se svidelo izuzetno zbog lepih mogucnosti koje 3 slova "v" otvaraju u kreiranju logoa i vizuelnog identiteta... Naravno, sigurno moze i bolje da se nadje, ali mislim da ce ovo biti ok... |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Ponuda za posao | kickloop | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 02. 11. 2010. 00:48 |
Zanimljiva poslovna ponuda.. | qui | Istine i zablude | 60 | 24. 08. 2010. 11:12 |
Ponuda za web sajt | kickloop | Poslovne ponude i zapošljavanje | 6 | 15. 10. 2009. 17:57 |
Licitacije, jedinstvena ponuda itd. | Dejan Bizinger | e-Business | 26 | 25. 08. 2009. 18:03 |