![]() |
#1 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Ok. Kako da pratim kako mi se sajt drzi ?
Da li je u google, msn itd..... site:imedomena.com Spisak komandi ? Ili jos nesto ? poz ![]()
![]() |
#2 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Jedan od dobrih alata je WebCEO
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Igor Marinović
Expert
|
![]() http://www.digitalpoint.com/tools/keywords/ je postao standard za to. Prati Google, MSN, Yahoo, back linkove, rank ...
Imas ovaj link u top temi, btw. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
web dude
Grand Master
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Da koristim WebCEO i jako mi se svidja. No nije na odmet i jos po nesto :)
![]() |
#5 |
web dude
Grand Master
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() @McKracken
Da li koristis hitlens ? A sto se keyword analize tice, jer se uplatom free + 9.95 $, skida ogranicenje na 5 keyword fraza ili ne.
![]() |
#6 |
web dude
Grand Master
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Imam pitanje.
Posto je moj hosting provajder omogucio statistiku i na awstats, pored webalizer-a. Primetio sam razliku u broju poseta. awstats ( 902 poseta, od toga "jedinstvenih" 791; za period 01-09 sep ) webalizer ( 1150 poseta ) za isti period. Gde je razlika ? Awstats ne broji botove, ali 248 poseta za 9 dana je velika razlika. Ili mozda nesto sa logovima ? Ko pravi logove server, koliko sam ja upoznat server. Jer su logovi u real time ili ? Ili ih ove "aplikacije" kreiraju/citaju u razlicito vreme.
![]() |
#7 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Awstats broji botove ? Odakle ti to da ne broji botove ?
Reporti se generisu sami od sebe po logovima ... sve zavisi da li je u real time ili u neko vreme ili on demand
![]() |
#8 |
web dude
Grand Master
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Pa ja mislim da se to odnosi na ovo:
Traffic not viewed * * Not viewed traffic includes traffic generated by robots, worms, or replies with special HTTP status codes. dok dole ima lista: Robots/Spiders visitors (Top 25) Nisam siguran zato i pitam. Gde je nastala razlika ?
![]() |
#9 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() webalizer neoduzima hitove od botova do AW oduzima, takodje webalizer broji hitove na inkludivane fajlove tipa css.
Webalizer je dosta zastareo, tako da se vise nemoze da njega oslanjati. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
301 redirkecija "dinamickog" URLa na "dinamicki" URL | mb_sa | Regular expression i htaccess | 7 | 02. 07. 2008. 19:21 |
Karakteri "&" i "=" i XMLHttpRequest | Milos Vukotic | Regular expression i htaccess | 18 | 01. 10. 2007. 15:16 |
If IT really is a "profession", what is our "pro bono" contribution as IT pros? | oksite | e-Business | 26 | 12. 01. 2007. 11:18 |
"Telekom Slovenije" preuzeo "Blic.net" za 390.000 evra | Aleksandar Marković | Komunikacije | 2 | 23. 12. 2006. 14:23 |