![]() |
#1 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Kada tema pređe 20 stranica (tj. dođe na 20tu stranicu) klik na link Poslednja baca na drugu stranicu umesto na 20tu. Primer - tema sram vas bilo. Ovo sam primetio i kod teme gde se diskutovalo o sloganu. Ista priča...
![]() |
#2 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Samo da dodam da se bug javlja na strani gde se listaju teme, ali ne i na samoj temi (tamo link "Poslednje »" radi sasvim normalno)
![]() |
#3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Sad sam video, to je problem sa onim rewrite plugin-om, "majstor" je "super" odradio plugin
![]()
![]() |
#4 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() opr'avicemo ga mi bolje
![]()
![]() |
#6 |
expert
Expert
|
![]() ja nisam ni primijetio bug
![]() attach: workaround, a i "radi" bolje posto automatski scroll-uje stranicu na prvi neprocitani post ![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Django uslužuje 500.000 stranica na sat | Petar Marić | Web aplikacije, web servisi i software | 50 | 30. 05. 2007. 20:26 |
IE umire dok se stranica ucitava | zextra | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 6 | 15. 03. 2007. 10:28 |
Poslednja 10 unosa | oliver78 | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 3 | 09. 05. 2006. 14:52 |
Kako vam izgleda stranica u browseru xyz? | marinowski | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 09. 08. 2005. 09:26 |