Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 | |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#12 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() ne zaboravi offline browsing
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Eh takodje koristim operu jos od verzije 5 i sve pohvale! Non stop je upaljena i ubrzava surf na mnogo nacina. ALI kod mene se desava nesto cudno, od kad je proradio gmail probavao sam ga na svim ranijim verzijama opere do danasnje-devetke i nikako nece da me uloguje u moj nalog, znaci mogu da otvorim stranicu gde se upisuju user i pass ali dalje nista. A kod ostalih prijatelja radi sasvim normalno. Da li je neko imao slicno iskustvo ili da li zna kako ovo da se prevazidje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 22.06.2005
Hvala: 14
30 "Hvala" u 19 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Ja sam imao taj problem u nekim ranijim verzijama, zasto ne probate clean install ?
![]() |
#16 |
profesionalac
Professional
|
![]() Devetka je super, mnogo bolja od prethodnih verzija (sad kada odradim neki sajt za FF, radi kako treba i u Operi, a pre je bilo povuci-potegni)..
Ispravili su i gomilu stvari koje su me nervirali u alpha verziji, mada ostaje to da se GMail ponekad zabaguje, sto me extra nervira.. Al sta ces...
![]() |
#17 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Trenutno mi Netvibes ne radi. Jel i vama isto?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 30.10.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
Novine: pored ovi koje ste već pomenuli (widgets, torrent, view sorce, custom history) primetio sam da neke stranice koje su ranije brljale - sada rade ok... Takođe, TinyMCE plugin u Textpatternu koji je radio kako treba samo u IE (u FF je radio sa manjim bagovima, a opera nije imala mogućnost da da startuje uopšte) od verzije opera 9 sve radi ok, čak bolje nego u FF i IE. Dalje, rollover preko otvorenih tab-ova daje mini thumbnail preview, promenjena je i ikona za RSS ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
profesionalac
Qualified
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
profesionalac
Qualified
|
![]() skinuo sam i najnoviju operu 9.01 i sada gmail radi, ali kada kliknem na "You are currently viewing Gmail in basic HTML. Switch to standard view" onda samo beli prozor, ima neko resenje ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Opera - bug | bojan_bozovic | Web aplikacije, web servisi i software | 4 | 14. 10. 2006. 02:25 |
css + opera, problem sa visinom | kalkulus | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 5 | 12. 08. 2005. 19:28 |