![]() |
#1 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Imam jedan java code a stvarno nikada nisam radio sa Javom pa mi nesto ne ide njegovo kompajliranje. Hteo da zamolim nekoga od vas ako moze da uradi to za mene.
Hvala
![]() |
#2 |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
![]() |
![]() Ovo nije program koji ces moci da pokrenes, nema main, a nije ni aplet... Obicna klasa. Sta ces da radis sa njom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
![]() |
![]() Falio ti je jos jedan interfejs, Translucentable. Nasao sam ga preko gugla. Evo ti i sors i iskompajlirano u zipu, samo mi nije jasno o cemu se radi i kako ces to da iskoristis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Trenutno ne znam ni sam, nesto experimentisem, videcu kasnije sta i kako pa cu da ti javim.
Hvala
![]() |
#5 |
novi član
Datum učlanjenja: 29.08.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() sad cu malo da smaram ljude ali moram.Pokusavam da naucim c++ posto mi je liberty basic vec dosadio ali mi je bio dobar za pocetak.I tako kupim ti ja knjigu za c++ skinem kompajler i krenem sa prvim primerom kad nista.Trebalo je da u prozoru ispise text ali se prozor tako brzo zatvori,brze od treptaja da nema efekta.neshvatam u cemu je caka.kompajler je dev-c++ svaka pomoc bi bila odlicna.bilo ko moze i na email nikkvik@yahoo.co.uk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ili u C++ duhu (ako se dobro secam?):
int nesto; cin >> nesto; i naravno dodas #include <iostream.h> biblioteku
![]() |
#8 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Ili pokreni *.exe iz comandne linije (cmd).
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
C# compile u jedan fajl i poruka .Net frameworku | bags | Programiranje | 2 | 03. 06. 2007. 04:00 |