Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Python Ambassador
Master
|
![]()
![]() |
#2 |
profesionalac
Professional
|
![]() Ovo je super varijanta. Vrlo korisno. Odoh da se prijavim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
expert
Expert
|
![]() ludnica, covjece...
![]() must at least try ![]()
![]() |
#4 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Odlicna stvar. Ja bih ovo rado koristio sa nas community jer mi je komplikovano da dizem server za istu namenu. Jedino me brine da li cu moci i dalje dakontrolisem email adrese koje ne bi bile otvorene na Gogole-u.
![]() |
#5 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Fino bi bilo kada bi ponudili ovo kao besplatan servis, posto vecina vecih web mail servisa kao npr. yahoo ovu uslugu naplacuju.
Doduse danas za relativno iskusnog webmastera nevidim potrebu za ovim jer skoro svi ozbiljni registri vec nude (besplatno) pop3 naloge za kupljeni domen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa jedino zato sto mozes lakse da gledas mail, ako si vec gmail user (da imas gmail notifikator u firefoxu i sl..). Ja sam i dosad nesto slicno radio tako sto sam forwardovao sav mail na gmail account...
![]() |
#7 |
expert
Expert
|
![]() Da, daju, imam i ja unlimited pop3 accounta ali je fora sto moram JA da dodajem korisnike... ne mogu napraviti formu na sajtu i dugmence "register"
![]() Imati @mojdomen.com i koristiti Google za storage... mmm ![]()
![]() |
#8 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() tralala la ... viral ole :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
expert
Expert
|
![]() Citat:
![]() mada, nisam siguran da li zelim prebaciti komplet mail sa svog domena na google ![]() odoh malo da kopam po helpu. edit: vidim da sam dobio 1000 account-a. plasim se da bi to u jednom trenutku bilo malo ako bih ovo izbacio javno kao webmail servis za svoj sajt. hm, da li bi cike iz google-a bile darezljive, ili bih morao brisati neaktivne, ili... ![]()
Poslednja izmena od oliver : 05. 07. 2006. u 00:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() I ja sam dobio za domain koji sam trazio
![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
latinične kvake u domenu. | noodle | Domain Name Service (DNS) | 4 | 03. 04. 2010. 15:28 |
Jedno početničko ... o RS domenu - Ko ovde ostvaruje prednost? | noviKorisnik | Sva početnička pitanja | 34 | 18. 01. 2008. 09:01 |
Još jedan blog na engleskom na istom domenu | SqlByte | Marketing i SEO | 7 | 23. 02. 2007. 17:51 |