|
SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net MySQL, MSSQL, Oracle, Access, ODBC. Ako imate problem brže i preciznije ćete dobiti odgovor ako priložite strukturu tabela ili skript koji kreira tabele i puni ih test podacima umesto što to problem opisujete samo rečima. Sponzor: Baze-Podataka.net - Blog o bazama podataka |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
profesionalac
Professional
|
![]() Ni ja nisam oduševljen ovom nabudžanom aplikacijom, ima problem sa brzinom, bar kod mene. Tako da dobri phpMyAdmin ne bih menjao..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Branimir Momcilovic
Qualified
Datum učlanjenja: 15.02.2006
Hvala: 47
25 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() Slučajno sam naišao na flash varijantu:
http://www.flashmyadmin.org/flash/my...ashmyadmin.htm Takodje je u 0.2 verziji, nisam stigao da nešto testiram, samo sam se prošetao kroz demo, mozda i moze da bude zanimljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Ja sam prestao da "klikcem" onog dana kada sam se umorio od trazenja kvalitetnog, relativno logicnog mysql gui-ja za linux, koji ne trazi citav sijaset biblioteka da bi ga kompajlirao. mysql client all the way, osim ako nemam shell + imam pristup db serveru samo na localhost, onda ide phpMyAdmin. Ovo mi deluje nekako... phpMyAdmin mogu da koristim iz lynxa, a ovo ne mogu
![]()
![]() |
#4 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() jedin astvar za koji su gui alati dobri je kreiranje (ili alter) tabela, to stvarno ide brze i stedi kucanje... za sve ostalo ne vidim neki smisao grafickog okruzenja, pogotovo pod linuxom kad imam autocomplete imena i CTRL+R history search.. ionako stalno kucam iste komande
![]()
![]() |
#5 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Hm, ja bas rucno pravim tabele, i ne usporava me kucanje preterano.. I tako jednako brzo kucam koliko brzo mogu da pratim skicu na papiru ili da smisljam db layout on the fly - jedina stvar koju mozda brze radim kroz gui je alterovanje velikog broja polja u tabeli. Ali nema tog zadatka sa kojim mysql alati + sh + perl ne mogu da izadju na kraj (mislim na administriranje baze)
![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Uskoro WiFi na steroidima? | Lalaland | Komunikacije | 0 | 05. 11. 2008. 19:35 |
phpMyAdmin i innodb ? | misko_ | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 3 | 03. 06. 2008. 14:06 |
TurboDbAdmin ceoterati myphpAdmin u penziju | Pedja | Web aplikacije, web servisi i software | 3 | 28. 02. 2006. 21:24 |