![]() |
#1 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Ima li negde RSS feed ili neki drugi "sazvakan" format za dnevni horoskope na srpskom? Mislim, ne znam ko jos veruje u to, ali mi traze da stavim na jedan sajt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Domagoj Horvat
Expert
|
![]() Citat:
postoje ludosti bez kojih je nemoguce ljudsko dostojanstvo Poslednja izmena od dee : 25. 07. 2006. u 18:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Hvala... Pretpostavljam da imas neke direktne veze sa ovim sajtom jerbo je RSS feed postavljen pre par dana.
BTW, fali ono "Ovan - Horoskop za dan xx.xx.xxxx" u naslovu da bi ljudi imali cemu da se raduju svaki dan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
expert
Expert
|
![]() tastatura ti se pozlatila, i ja sam ovo (neuspjesno) trazio pa na kraju odustao varijante "mazni tudje"
![]() fora je sto mi dovlaci krsa posjetilaca (iako ne pamtim kad je kolega update-ovao taj dio sajta ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Domagoj Horvat
Expert
|
![]() Citat:
![]() zapravo sam to htio stavit u channel title, al propustio. hvala ti na upozorenju : ) evo vise ne fali ![]() PS. ako bude potrebe/interesa, lako se stave i ovi ostali u RSS (mjesecne, godisnje, saljive)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
expert
Expert
|
![]() e, sad je super
![]()
![]() |
#7 |
Domagoj Horvat
Expert
|
![]() ma isto problem s vremenom. od milion stvari sa sto strana, eto sam se tek sad otelio stavit dnevne horoskope u rss. bit ce i ovo ostalo s vremenom...samo da ulovim pola sata...
postoje ludosti bez kojih je nemoguce ljudsko dostojanstvo Poslednja izmena od dee : 25. 07. 2006. u 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
RSS feed iz mog CMSa? | ljtruba | Sva početnička pitanja | 28 | 12. 02. 2010. 15:04 |
Feedburner feed, Google Reader i Untitled subscription kao naziv feed-a | kwisko | Web aplikacije, web servisi i software | 7 | 29. 05. 2008. 15:33 |
RSS Feed.... | cvele | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 7 | 17. 01. 2008. 12:19 |
RSS Feed editor | Mr.Paja | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 16. 03. 2006. 17:47 |