e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Zanima me za koje ste Online Payment processore culi (cc, check etc...) i vase misljenje o njima. Dakle ne zanimaju me sledeci: ClickBank, Paypal, StormPay, Authorize.net i 2CO (o njima vec znam dovoljno).
Recimo da bi forma trebalo da bude: Ime Procesora - link - Ocena (1-5) (i par reci ukoliko ima potrebe, najvise me zanima popularnost i mogucnost integracije, troskovi, uslovi i sl me ni najmanje NE zanimaju) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Mislim da si nabrojao one kvalitetnije, tako da ne verujem da ces naci bolje servise.
Ja sam cuo jedino jos za BOA (Bank of America): BOA - http://www.bankofamerica.com/ - 3
![]() |
#3 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() www.ogone.com - ocena 5
Neverovatno je tesko dobiti nalog kod njih jer sve zavisi od aquiring banke. Integracija za postpayment je skoro nemoguca kod bilo koga zbog Visa 3Dsecure i mastercard zahteva (Verified by VISA/MASTER) Ako imas US firmu probas sa Verisignom koji su skoro pa prihvatljivi ![]()
HuxleyDev Poslednja izmena od McKracken : 10. 07. 2006. u 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Zanima me recimo WorldPay, zna li neko vise o njima ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 22.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Što se WorldPay tiče, ne mogu ti reći ništa o njihovoj politici i uslovima, znam samo da su bili "respected" i napravio sam par integracija WorldPay na neke sajtove, uglavnom britanske.
![]() |
#9 |
expert
Grand Master
|
![]() podizem stari topic ali mislim da vredi:
http://zme.amazon.com/exec/varzea/su...292845-0667009 posto 2co ne dozvoljava donations, a paypall nije dostupan svima, ovo mozda bude dobro resenje za tako nesta licno nisam probao, samo delim link |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
M-payment | Miljana | e-Business | 22 | 07. 03. 2011. 10:19 |
Payment gateway | djomla_db | e-Business | 4 | 19. 11. 2009. 21:20 |
Koji "Payment Gateway to accept online payment"? | raindog | e-Business | 3 | 03. 09. 2009. 21:49 |
Online payment POMOC! | jaksaM | Sva početnička pitanja | 9 | 17. 02. 2009. 16:20 |
m payment | dark_mark | e-Business | 3 | 09. 05. 2007. 20:00 |