|
Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#51 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Jedino što je trulo što će u jugoistočnoj srbiji biti najmanje ljudi iz jugoistočne srbije...
![]()
![]() |
#53 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 29.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
![]() |
![]() hehee, pa bilo bi lepo da bude mnogo ljudi sa strane u svakom slucaju
![]() p.s. bluesman - vidi PP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 15.09.2006
Hvala: 6
6 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Ko kaže da neće biti ljudi iz JužneSrbije-e, evo ja sam odmah pored Niš-a, i stižem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 11.09.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
Meni licno faktor "juzna pruga" ne smeta - mislim da je Nis *super*! (Mada priznajem da nisam uvek tako mislio - free your mind) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 11.09.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
Rekavsi to, zelim svima lep provod u Nisu!!! I obavezno postujte fotke negde. (Uf, kad se samo setim nekih konferencija, neke ekipe Makedonaca sa kojima sam jednom bio, bili smo "gasirani" non-stop, i to na konferenciji od 1500 eura + avion + hotel. Dobra, stara, vremena ![]() A da li sam tamo nesto i naucio? Pa naravno - uvek se treba drzati Makedonaca ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ja nisam nikad kapirao srpsko odusevljenje Makedoncima na tim konferencijama, a bio sam na par razlicitog tipa, ne striktno IT. Kao uvijek ti Makedonci neki likovi. WTF? U sustini klasicni balkanski bezveznjaci, pricaju onaj iskrljivljeni srpski, nesto se krevelje i furaju se svi redom na onaj svoj krsh od drzave...
Da ne shvati neko nesto pogresno, nemam ja nista protiv Makedonaca, samo ne kapiram taj fenomen, ako neko moze da me uputi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ne kapiras
![]() ![]()
![]() |
#59 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 29.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
![]() |
![]() Inace ceo dogadjaj ce da bude snimljen kamerama, tako da ce da bude ponudjen DVD sa kompletnim predavanjima. Pa ko bude zeleo...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 07.02.2006
Hvala: 32
44 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
ABC Srbija seminar o Internet oglasavanju | Dejan Bizinger | IT događaji | 1 | 04. 02. 2010. 23:12 |
Internet Hungary 2008, oktobar 14. i 15. | Dejan Bizinger | IT događaji | 1 | 12. 10. 2008. 19:05 |
O e-poslovanju u Srbiji 05/06 | Dragan Varagić | e-Business | 2 | 18. 12. 2005. 14:56 |