|
PHP PHP aplikacije, Smarty, PEAR |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Prost PHP dev je klasika, rutina. Znaš ono, walking the street. Ali, uz par "malih featurea" i trikova stvarno možeš da počneš da praviš pizdarije. Znaš ono, kad neko gleda tvoj kod: Prva reakcija: "Šta kog ***ca?" Nakon 5 minuta: "Ne seri! ***eni genije!" E to ja zovem programiranjem ![]() Btw, račun za stan i dalje plaća izrada prilično običnih CMS-ova - ne žalim se, uživam i u tome, ali zna se šta je vrh.
activeCollab - Project Management and Collaboration Tool iz domaće kuhinje | area51.rs - Blog Poslednja izmena od Ilija Studen : 22. 09. 2006. u 03:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ma ja sam hteo da se nasalim vezano za tvoj odgovor. Covek pita jedno prosto pitanje a ti mu odgovaras... ma procitaj sam pa ces videti
![]()
![]() |
#13 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() to je ko ona fora na top shop-u kad umesto samo da kazu ovo je seckalica ... oni kazu .."ali to radi i mnogo toga vise .. to je multi -.bla bla bla ... "
![]()
![]() |
#14 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
Bilo je slučajeva da čovek izvuče parče koda i napiše nešto tip: "Zezaš da može ovako!?" PHP je dinamičan jezik pa mogu neke zanimljive stvari da se rade, a ljudi to retko kad koriste.
![]() |
![]() |
#15 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() ... a eval () je zakon, slažem se :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Python Ambassador
Master
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Joooojjj, kako sam ispao glup
![]() PS. od sada uvek prvo proverim sve, pa onda pitam. Trebao sam da spajam dva stringa ![]() PHP kôd:
![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
.al domen moze da se registruje | torbica | Domain Name Service (DNS) | 10 | 29. 04. 2009. 19:52 |
.mk takodje moze da se registruje | torbica | Domain Name Service (DNS) | 2 | 24. 04. 2009. 21:30 |
Moze li ovo krace? | Pedja | PHP | 7 | 02. 08. 2007. 12:50 |
Ko moze duze? : ) | dee | Opušteno | 20 | 24. 10. 2006. 07:46 |