![]() |
#1 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Gde može da se polaže ZCE (NS || BGD)? Da li se raspitivao neko? Nije da to smatram ekstra bitnim, ali eto... Da se zna da se zna
![]()
![]() |
#2 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 10.02.2006
Hvala: 1
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]()
![]() |
#3 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Kako stvari funkcionišu? Pozovem školu i pitam kad mogu da polažem?
Pitam da li neko zna iz iskustva.
![]() |
#4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ti stvarno Ilija mislis da ovde ima ljudi koji zele tu titulu ( a jos manje je imaju
![]()
![]() |
#5 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Nemam stav. Čisto da vidim da li se neko raspitivao i da li neko zna kako mi stojimo sa celom pričom. U životu nisam pogao ni jedan test za sertifikat tako da ne znam kako cela priča funkcioniše.
O vrednosti jednog ovakvog sertifikata možemo diskutovati nadugačko, ali to nije bilo pitanje.
![]() |
#6 |
profesionalac
Professional
|
![]() Ima centara tih po bg-u, ortak je ispolagao u knez mihajlovoj. Lepo odgovoriš na pitanja i kad klikneš na Finish dobiješ odmah rezultate, lepo odrađeno.
Bacio sam oko na one probne testove, nije teško, tako da ću uzeti da položim, 125$ nije puno, a delovaće lepo na CV-ju... Sad treba mi stigne knjiga za pripremu (u pitanju je PHP5 ispit, ipak malo ozbiljniji od onog za četvorku)
![]() |
#7 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Internesantno da na ovome vue.com sajtu, na teritoriji SCG ima devet test centara, od cega cak cetiri 4 na Kosovu i Metohiji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Posto si iz NS znam da Smart school je autorizovanji VUE centar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() $125 za titulu ZCE ?
![]() Možda ja ne kapiram, ali to je sertifikat koji označava da umeš da koristiš softver? Kome to treba i ko će to da ti gleda u CV-u osim ako ne planiraš da se prijaviš za posao u Zend-u? (fali mi ovde emotikon gde trlja oči u neverici) Da li bi neko bio dobar da mi objasni, biranim rečima kao da imam 6 godina, koja je praktična vrednost toga. Pa čak i da je polaganje džabe.
![]() |
#10 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Frontend Developer/Frontend Application Engineer/System Engineer - SB Genomics | sbg | Poslovne ponude i zapošljavanje | 3 | 17. 10. 2010. 19:16 |
Software Engineer / Platform Engineering (Vast.com) | Aleksandra Perikoti | Poslovne ponude i zapošljavanje | 3 | 04. 08. 2010. 20:47 |
System Administrator - Senior Engineer (Visma Software, Belgrade) | goran.mitic | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 12. 09. 2008. 02:26 |
OmegaTech DOO is looking for database engineer | vladimir.kovacevic | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 30. 06. 2008. 16:30 |
Microsoft i Zend? | Ilija Studen | Linkovi | 10 | 03. 11. 2006. 10:29 |