|
![]() |
#2 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Sad te stvarno ne razumem.
Zasto stavljas sada ono "recimo ne ovakvom ustavu"? Zasto siris a time razvodnjavas pricu? Ja bih se, kada vec imam sajt opstinabor.com, fokusirao na Borske teme i terao ljude iz Bora da citaju i saznaju sta se desava. Sto sada globalizujes ono, ovako ces samo izazati revolt ljudi. Pitanje je sta ti u stvari zelis? Koji je tvoj cilj. Dok nisam video ovu poruku, mislio sam da mi je jasno, sada si me totalno zbunio. Ja bih recimo nazvao sajt, kao sto postoji "vlada u senci", "opstina bor u senci" ![]() Napravi neki koncept oko ovoga, znam da si u pricu uleteo "nogom u vrata" ali nemoj sada da te vuce inercija pa da nastavljas stihijski, vec razmisli sta ces sa tim. Svakog cuda 2 dana dosta, ljudi ce zaboraviti na sajt vrlo brzo, ali ako napravis ozbiljnu stvar i imas neki plan i koncept, imaces redovne posetioce koji imaju sta da procitaju / kazu, a to je vec stvar na duze vreme. Cak i kada se promeni vlast pa dodju na primer DSS ili ko zna ko... nastavis sa svojim sajtom, kritikujes i hvalis, naravno sve to mora da bude na civilizovanom nivou da ne bude "hejterski" znaci samo zbog mrznje prema coveku/grupi/... To su ti moji prijateljski saveti.
![]() |
#3 | |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#4 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Ne kontam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
expert
Expert
|
![]() i ja sam se zbunio kad sam vidio poruku o ustavu. kao da je sad "gotova stvar" to u vezi opstine Bor, pa "drugovi, idemo dalje". sad to upada u prvi plan, a ne bi trebalo... da ne davim, lijepo ti rekose dva Gorana
![]()
![]() |
#6 |
A joint a day
Master
|
![]() @Zira: Pa nije baš tako bilo. Još u prvom tekstu na blogu sam tražio pomoć od posetioca da smislmo novu poruku. Ti i ja smo se raspravljali da li tom porukom širim mržnju. Ja i dalje ne mislim da sam njome širio mržnju, već da jednostavno više nema svrhe da tamo stoji ( nema već duže vreme, slažem se, ali rekao sam već da sam par puta hteo da je uklonim, ali su se stalno dešavali neki idiotski napadi od strane radikala, pa nisam hteo da je sklanjam malo iz inata, a malo da ne pomisle da su me uplašili). A usput, ni meni nije jasno šta si ti hteo ovim postom. Ubeđuješ me da sklonim poruku, a kad je sklonim pitaš - zašto.
RainDog Poslednja izmena od borstale : 17. 10. 2006. u 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Pa buduci da si je drzao nedjeljama, mislio sam da imas neku ideju zasto to radis. Sta se to desilo u prethodnih par dana pa si odlucio da poruka treba da se promijeni, to mi nije jasno? A podrzavam te sto si je skinuo.
Poslednja izmena od zira : 17. 10. 2006. u 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Mislim da ne bi smeo da pravis "hejterski" sajt, a ono je bilo hejterski. Cak i prvi dan kada sam video ono rekao sam ti da ti je poruka "cudna", a teranje inata .. znas i sam gde nas je to uvek odvodilo. Hajde bre da promenimo stvari.
Znam, znas, znamo, znate, znaju... da radikali nece promeniti svoje stavove, ali na kraju ti i ne treba da pravis sajt namenjen njima. Pokazali su do sada da se nicega ne stide (cega se pametan stidi...), pa nema svrhe ni targetovati njih. Pokazi drugima da postoji drugi nacin. Pokazi drugima da postoji sledeci nivo, kao u igrici... recimo ja poredim srbiju sa nekom igricom tipa warcraft... napali smo druge igrace, skenjase nas, malo je falili da bude game over, sada su nam ostali samo peasants pa krecemo da gradimo iz pocetka... prvo resursi... pa ce (pametni) 10 puta da razmisle pre nego sto urade ono sto su uradili prvi put.
![]() |
#9 | |
A joint a day
Master
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#10 |
A joint a day
Master
|
![]() Znam da su prijateljski saveti, šta ima da napominješ to
![]() Ono za Ustav ne mislim da je posebno globalizovanje, odnosno ako i jeste, meni deluje važno isto koliko i sve drugo što se dešava u opštini, pa bi se čak uklopilo i u koncept "Vlada u senci". Mada za ovo poslednje za sada nemam ljude koji bi to isterali do kraja a da bude ozbiljno. Ako se pojave, onda OK. A pozvao sam par ljudi da pišu i očekujem prve tekstove. Za sada će to biti blog na kome će pisati više ljudi. A i inače sam u sred drugog posla, baš nemam ni vremena da se previše time bavim ( a s druge strane znam da je i vreme faktor kad je ovaj sajt u pitanju).
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Svi Poslovi | Paimonia | Web site, dizajn i multimedia | 16 | 30. 08. 2008. 22:57 |
Berzica.com Freelance poslovi - Potrebne sugestije | freediver | Web site, dizajn i multimedia | 5 | 23. 05. 2008. 06:25 |