|
![]() |
#1 | |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#2 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Ne kontam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
expert
Expert
|
![]() i ja sam se zbunio kad sam vidio poruku o ustavu. kao da je sad "gotova stvar" to u vezi opstine Bor, pa "drugovi, idemo dalje". sad to upada u prvi plan, a ne bi trebalo... da ne davim, lijepo ti rekose dva Gorana
![]()
![]() |
#4 |
A joint a day
Master
|
![]() @Zira: Pa nije baš tako bilo. Još u prvom tekstu na blogu sam tražio pomoć od posetioca da smislmo novu poruku. Ti i ja smo se raspravljali da li tom porukom širim mržnju. Ja i dalje ne mislim da sam njome širio mržnju, već da jednostavno više nema svrhe da tamo stoji ( nema već duže vreme, slažem se, ali rekao sam već da sam par puta hteo da je uklonim, ali su se stalno dešavali neki idiotski napadi od strane radikala, pa nisam hteo da je sklanjam malo iz inata, a malo da ne pomisle da su me uplašili). A usput, ni meni nije jasno šta si ti hteo ovim postom. Ubeđuješ me da sklonim poruku, a kad je sklonim pitaš - zašto.
RainDog Poslednja izmena od borstale : 17. 10. 2006. u 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Pa buduci da si je drzao nedjeljama, mislio sam da imas neku ideju zasto to radis. Sta se to desilo u prethodnih par dana pa si odlucio da poruka treba da se promijeni, to mi nije jasno? A podrzavam te sto si je skinuo.
Poslednja izmena od zira : 17. 10. 2006. u 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Mislim da ne bi smeo da pravis "hejterski" sajt, a ono je bilo hejterski. Cak i prvi dan kada sam video ono rekao sam ti da ti je poruka "cudna", a teranje inata .. znas i sam gde nas je to uvek odvodilo. Hajde bre da promenimo stvari.
Znam, znas, znamo, znate, znaju... da radikali nece promeniti svoje stavove, ali na kraju ti i ne treba da pravis sajt namenjen njima. Pokazali su do sada da se nicega ne stide (cega se pametan stidi...), pa nema svrhe ni targetovati njih. Pokazi drugima da postoji drugi nacin. Pokazi drugima da postoji sledeci nivo, kao u igrici... recimo ja poredim srbiju sa nekom igricom tipa warcraft... napali smo druge igrace, skenjase nas, malo je falili da bude game over, sada su nam ostali samo peasants pa krecemo da gradimo iz pocetka... prvo resursi... pa ce (pametni) 10 puta da razmisle pre nego sto urade ono sto su uradili prvi put.
![]() |
#7 | |
A joint a day
Master
|
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#8 |
Misha Wokl
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 14.09.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() U par navrata sam pokušao da ti objasnim svoj stav po kojem sam od samog starta smatrao a i govorio, da si se bespotrebno opteretio čitavom stvari jer ništa od svega što si hteo nije došlo do njihovih mozgova, naprotiv oni su likovali jer si im dao priliku da progovore svojim uobičajenim rečnikom.
Naravno retko ko je hteo da se uključi i otvoreno te podrži, (čast izuzetcima a ima ih)... Sad šta je bilo - bilo je, ali taj izuzetno jak mehanizam koji si projektovao i pustio u pogon kao da hoćeš da zaustaviš... Kao što reče Blues, samo ga preusmeri u svoju korist i nastavi ali na jedan "pristupačniji i pitkiji način" što će pokazati dubinu i opravdanost svih tvojih poteza koji su svakako bili dobronamerni iako je poruka koja je dugo stajala više ličila na rečnik koji upravo ONi koriste. Imaš u Boru dosta ljudi koji mogu simulirati alternetivnu opštinsku upravu i svojim kritikama i sugestijama aktuelnoj vlasti lupati čvrge na svakom koraku i eto smisla, po meni... Znam da te je sve izmorilo i preterano opteretilo a i znam da ti sve to nije bilo neophodno.... Sve rečeno je maksimalno dobronamerno i bez trunke omalovažavanja postupka za koji mnogi ne bi imali mooda.... Ipak život ide dalje a savko čudo aktuelno tri dana. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Svi Poslovi | Paimonia | Web site, dizajn i multimedia | 16 | 30. 08. 2008. 22:57 |
Berzica.com Freelance poslovi - Potrebne sugestije | freediver | Web site, dizajn i multimedia | 5 | 23. 05. 2008. 06:25 |