![]() |
#31 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Zene treba definitivno da budu zaposlene. U suprotnom ce poceti da idu na kurseve grncarstva ili na fitness... A onda cete se zapitati sta neki Pedro ili Karlo radi u vasem zivotu.
![]() Malo smo skrenuli od price sa startupima. I bas bih voleo da vidim kako bi uspeo startup sacinjen samo od zena ("Models", "Spice girls" i druge su imale uspeha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Naravno da zene mogu pokretati celu pricu, ali da se prisetimo kako su zavrshile grupe Models, Spice Girls... Raspale su se
![]() ![]()
![]() |
#33 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Ma daj... Spice Girls i Models su bili uspesni startupi. Spajsice su zaradile po 5 miliona funti od prvog albuma i mozda jos toliko od drugog. Posh se udala za Bekama, a Mel B se sad udaje za Eddie Murphy-ja. Sandra "Models" se udala za onog Rusa...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
poseban član
Certified
|
![]() Nije problem izdrzavati nekoga u odredjenim situacijama, ali ne razumem osobe, sto muske sto zenske, koje zele da ih neko izdrzava, a da su pri tom fizicki i psihicki zdrave. Zapravo, ako su takve, onda je pitanje da li je sa psihom sve u redu.
![]() Inace, prva priznajem da ima dosta glupih ljudi, a posebno zena, ali isto tako smatram da ona zena, koja resi da uradi nesto sto zeli, da ce uraditi mnogo, mnogo bolje od bilo kog muskarca. Ali, nazalost, jos uvek nas je malo! ![]() I na jos vecu zalost, vecina onih zena (npr. da se okrenemo ITu posto smo vec ovde gde se nalazimo) lici na sve samo ne na zenu, i to je obicno "brat" u drustvu. I onda dolazimo do raznih predrasuda da, ako zena iole pristojno izgleda, prosto se svi pitaju sta ce ona tu?! Da nije samo u necijoj pratnji?! Ili mozda gresim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 93
525 "Hvala" u 19 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Petit cervelle
|
![]() ![]() Naravno da bih izdražavala muža ako imam mogućnosti i priliku!!! Brak <> Novac, Brak=Ljubav Obaveze bih tako uskladila da ni u jednom trenutku porodica ne trpi, ali mu ne bih dozvolila da ne izvršava svoje porodične obaveze, a da ide na razna putovanja i u zezanje dok se ja uništavam od rada! Pitanje za vas muškarce: "Da li biste to mogli psihički da podnesete?". Negde sam pročitala u nekom istraživanju, pre godinu dana, da muškarci to psihički nikako ne bi mogli da podnesu! Ja se iskreno nadam da to nije tačno! Imam nekoliko poznanika koji jednostavno to ne bi mogli ni da zamisle, a drugi pak jedva čekaju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Vrlo je tačno .... osim ako taj muškarac ima problem sa samim sobom.
Jednostavno je prirodno da je muškarac taj koji stavlja hranu na sto ( figuratativno rečeno). Muškarci koji bi mogli da to da prihvate su muškarci pored kojih takva žena jednostavno ne treba da bude. Logikom stvari jedino je moguće rešenje u toj relaciji da i muškarac i žena budu uspešni u onom što rade,ali nikako da rade istu stvar. Kompeticija u braku i vezi nije baš zdrava,što može da rezultuje kao problem pre ili kasnije.
![]() |
#39 |
Petit cervelle
|
![]() U potpunosti se slažem Draganom!
Par puta mi je bilo neprijatno jer su ljudi mislili da će videti nekog malog miša, koji uopšte ne liči na ženu, odnosno ima samo žensko ime! Jedan je čak mislio da sam sekretarica... ![]() Isto to je iskusila i Drgana! Nadam se da će taj mit nestati i da će žene sve više pokretati IT strtup i postajati lideri u ovoj oblasti! Slažem se i sa mojim zemljakom Markom Bjelićem da "prijatna za oči" ne znači glupa i "manje prijatna" pametna! Po nekad pomislim da su ove što lakiraju nokte mnogo vešte i lukave! ![]() Ali biti lukav je mana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Kako se radi o grupi do tada anonimnih djevojaka, vrlo je jasno da su one u čitavoj priči dobile najmanji dio kolača (i to taj dio koliko god malen podjelili na 4 kriške), dok izdavačke kuće, država, menadžer, producent, i svi ostali redom uzmu svoj procenat njima je na kraju tek ostao manji dio kolača. Ono što je bitno jeste aspekt slave i izgrađeni brend grupe i pojedinačnih članica (najkarakterističniji primjer utapanja Posh Spice u Bekam femili brend), što su one bolje ili lošije unovčile. Da li je to snimanje reklama ili dobra udaja, svejedno -- zavisi samo od licnih afiniteta i sposobnosti :-) Poslednja izmena od mungos : 23. 10. 2006. u 16:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Zene, kola i laptop | Ekvador | Opušteno | 25 | 25. 08. 2010. 16:38 |