![]() |
#41 | |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() Citat:
Bracne duznosti bi nastavio da obavljam uostalom i ovako ja perem sudove. ![]() Samo sta raditi posle 6 meseci? Za to vreme te ljudi zaborave. Ispadnes iz igre. ![]() Miloje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Citat:
![]() Salu na stranu, temu na sto ![]() Inace imam poznanicu koja svoje IT i gaming textove kazi pod muskim imenom kako ljudi ne bi pomislili, sta tu neka cura zna o tome... sto je po meni katastrofalno, ali nazalost za sada istinito... Nadam se da ce vremena koja dolaze ovo promeniti.
Kotler je bio u pravu. Ko radi srcem nema konkurenciju. Poslednja izmena od pcigre : 23. 10. 2006. u 17:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() @Dragana Vukajlovic
Evo ja zdrav, prav i fizicki i psihicki. Obozavao bih da me neko izdrzava, pa da mogu sve svoje snove, zelje i ludorije da ispunjavam. A ne bi mi trebalo ni puno para. I uopste zasto je lose da zelis da budes slobodna? Citat:
@Gorana Tomanovic Ne, ne bih mogao da zamislim zivotnu partnerku koja nista ne radi (ne mislim tu na posao nego da je besposlena). Ali mozda postoji neka zena koja bi mene prihvatila da budem samo lep ![]() @ Nixa Sta je prirodno u 21. veku? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ Ne govorim o devijacijama društva i ličnosti,već o fundamentalnim principima kako bi trebalo biti . U tom smislu prirodno, a sad što manje više ništa nije kako treba u 21 vekul, to je druga priča
![]() |
#45 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() ^
Ako podjemo od tvrdnje da je prirodno da muskarac snabdeva porodicu, onda je isto toliko prirodno i da zena odrzava kucu (ciscenje, pranje, usisavanje, kupovina), pazi decu, sprema hranu (to je par sati dnevno), ustaje pre muskarca i kuva kafu... I kako onda da ima karijeru? Zbog zena je bitno da se mit o muskarcu "snabdevacu" sto pre srusi. IMHO anyway. Poslednja izmena od Dzordz : 23. 10. 2006. u 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
poseban član
Certified
|
![]() Citat:
Citat:
![]() Ok, mislim da smo mnogo razvukli ovu temu, potvrdili smo po ko zna koji put da zene vrede, ali da je pred njima dug put! Blago nama... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
majstor
Wrote a book
|
![]() Citat:
Citat:
Koliko sam primjetio na ovom forumu ima jako malo zena (ja sam primjetio Conicu, mozda ih ima josh) i na ovoj temi se pojave 2 :! ) Super, zelim vam dobrodoslicu i nadam se da cete sudjelovati i uostalima forumima i temama. Interesuje me, da li je ovo gore (boldovano) neki autostimulans kojie morate da hranite kako bi uspjele da se 'borite' sa muskarcima ili je to ipak licno ubjedjenje koje nema veze sa borbom protiv muskog sovinizma? Mislim, otkud potreba da budete bolje od 'muskog svijeta'? Ja nemam potrebe da budem bolji od zene ili cak drugog muskarca, imam potrebe da budem bolji od sebe kakav sam bio juche. Sta znaci 'postati lideri'?? Lideri ispred muskaraca? Sad je recimo 10% (lupam, ali poprilicno malena cifra zena u startup IT oblastima) i recimo Gorana se nada da ce zene nekad sutra biti vodece? Je'l to znaci da ce poslovi biti bolji (kao sto kaze Dragana, da svaka zena 'vishe' moze da zeli od muskarca) ili ce znaciti da su 'zene pobjedile'?? Stvarno ne bih htio da shvatite ovo kao napad, kritiku, vec cisto me interesuje povod za ovakvo razmisljanje. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
poseban član
Certified
|
![]() Hm.. ja prva nemam nameru da se takmicim sa muskarcima, ne mogu toliko dzakova da podignem.
![]() Boldovano i znaci da prvenstveno sami sebe moramo da bodrimo kad god nesto radimo, ali to ne znaci odmah da zelimo da budemo bolje od muskaraca. Jednostavno, i Gorana i ja, kao i mnoge druge, zele da urade nesto od sebe, da se istaknu u "muskom" svetu, ali to nema veze ni sa kakvim takmicenjem. Ok? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Off Topic: Ova tema me podseti na Borata u Kembridzu: In Kazahstan we say: "A woman with a brain is like a horse with a...how you say.. wings..." ![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Zene, kola i laptop | Ekvador | Opušteno | 25 | 25. 08. 2010. 16:38 |