![]() |
#11 |
član
Na probnom radu
|
![]() kako to da samo ja ne dobijam spam ?
znachi od kad koristim gmail... chim su pustili invite ja sam nabavio gmail.. i od tada sam imao 2-3 spam poruka... i ni jednu vishe... iam dosta u spam boxu.. znachi samo su dva ili tri mejla uspela da se provuchu :P a verujte, prijavljujem se svuda... svuda gde je moguce, jedino ne ostavljam mail adresu ovako po forumima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
1. SMS oglasi (skupa varijanta) da možeš bilo kome da uputiš SMS sa reklamnim sadržajem. 2. SMS notifikacije .... ako imaš neki ugovoreni odnos sa korisnicima. U praksi oni treba da ti ostave br.tel. i da se saglase da ih ti obaveštavaš o nečemu putem SMS-a. Praktično da se registruju za pružanje neke tvoje usluge. Postoji opcija da se vežeš za nekog ino provajdera koji ima posebne ugovorne odnose sa domaćim operaterima. tu već ne znam kako stoje stvari. Ako zakupiš kod telekoma određeni br. bulk poruka to ne znači da te poruke možeš slati bilo kome, osim ako nisu upitanju SMS oglasi. Pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
profesionalac
Qualified
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
Sve ima svoju cenu. Jeste li možda dobili SMS od republičke izborne komisije , kao poziv za glasanje (064/065). Gde ste se registrovali da vas obaveste o tome ? E to su SMS oglasi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Netacno, to je spam, i kao takav suprotan je zakonu o oglasavanju. E sad, kad bi neko za to bio kaznen ovo bi bila RS a ne NR Banana (vidi moj potpis
![]() Inace, pisao vec o tome na blogu juce. Poslednja izmena od dinke : 27. 10. 2006. u 12:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
profesionalac
Qualified
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Mislim da to ima veze sa ugovorom koji se potpisuje kod kupovine broja. Operater to može da tumači kao njegov resurs i da ga iznajmljuje pod uslovima koje on propiše. SMS oglasi definitivno postoje kao kategorija, što je definitivno spam iz ugla korisnika. Sećate se JUKE BOX. Nisam siguran ali verujem da su se operateri pravno zaštitili po tom pitanju jer spamovi i dalje dolaze.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Zar ono nije Bluesman pričao o tome kako se skinuo sa liste za slanje "SMS oglasa"?
Mene svaki vid spama nervira. Tačnije, nerviraju me ljudi koji plaćaju da isti bude poslat. Očigledan primer gde se na čoveka gleda kao na brojku.
activeCollab - Project Management and Collaboration Tool iz domaće kuhinje | area51.rs - Blog Poslednja izmena od Ilija Studen : 27. 10. 2006. u 13:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
profesionalac
Qualified
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
Ne verujem da su nezaštićeni jer bi ih do sada neko tužio i uzeo lovu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li je ovo spam email? :) | GaVrA | Istine i zablude | 5 | 07. 11. 2010. 15:26 |
SPAM: prodam.rs | MorenoArdohain | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 3 | 11. 03. 2009. 20:59 |
.hr spam | misk0 | e-Business | 1 | 17. 01. 2007. 21:13 |
Zanimljiv spam (?) | oliver | Opušteno | 15 | 24. 10. 2006. 22:06 |