|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Off Topic: Tnx za ovaj info okačen na sajtu: http://www.neverne-bebe.com/news.php?id=10 Nadam se samo da će bezvezne Neverne Bebe da sviraju prvi ili poslednji, da mi ne remete doživljaj ostala tri benda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Off Topic: Citat:
![]() |
![]() |
#13 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Off Topic: Meni se diže kosa na onog njihovog vođu: "Milan Đurđević, frontmen grupe "Neverne bebe", poručuje mladim ljudima koji žele da se bave muzikom da ne idu na televiziju, jer popularnost otuđuje ljude i od muzike i od svih realnih segmenata." Prosto ne mogu da slušam bend gdje on šefuje, stvara muziku i priča nešto o rokenrolu. Poslednja izmena od mungos : 04. 11. 2006. u 11:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Off Topic: Slusao sam Neverne bebe vise puta uzivo, jos od devedesetih dok im je pjevac bio Billy King i ti ljudi zaista izvrsno sviraju i zvuce... ali sto rece ivanhoe, mnogo su bolji u sviranju tudjih stvari. Milan je izvrstan i obrazovan muzicar, jedino sto muzika koju pravi ne odgovara sirem krugu ljudi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Off Topic: Nikada nisam slusao Neverne bebe uzivo, ali sam veliki fan njihove muzike. Cak sam se usudio da kupim njihov orginal cd (jedan od 5 domacih orginala kojih posedujem) i da se sit nauzivam. Samo nikako da se setim gde mi je taj disk nestao, vrlo misteriozno... Hm... Votsone, idemo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Joomla nece da instalira galerije... | GuitarMan | Sva početnička pitanja | 21 | 11. 11. 2010. 19:27 |
ATA nece na am3 plocu?? | trazimcuruzabrak | Hardware | 4 | 16. 09. 2010. 09:06 |
nece mi sajt sa www | dejan86 | Sva početnička pitanja | 10 | 12. 10. 2007. 10:04 |
Za koji djavo nece da indeksira? | Pedja | Marketing i SEO | 8 | 20. 07. 2007. 23:03 |
IE nece da otvori fajl za download | srdjevic | PHP | 3 | 22. 03. 2006. 00:09 |