![]() |
#1 |
Dusko Petrovic
Professional
|
![]() izvor:
http://www.mobilemag.com/content/100/340/C9849/ ![]() Tired of the restrictions placed on you by having any sort of keypad or set of buttons? Love the smooth feel of the LG Chocolate Phone? Well, BenQ is combining those two ideas with their new Black Box, a concept phone that is one big glossy touchscreen. What this means is that the user interface can change on the fly, presenting a touchscreen numpad when needed, music controls when desired, and so forth. Naturally, this is "just" a concept phone, but it does indicate that while they have given up on their German wing, the Asian designers at BenQ-Siemens are still hard at work. ------------- moram priznati da deluje zanimljivo i korak napred ka onim multifunkcionalnim tablama iz Star Treka, ali me zanima koliko ce to biti upotrebljivo u praksi
I know it all, I just can't remember it all at once Blog / Pisanije / Best Engagement Rings / Blues DVDs Poslednja izmena od kalkulus : 08. 11. 2006. u 11:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Pa to je to ... gledam ove novije mobilne i kako sve više raste displej, što vidim kao potpuno opravdano, ali mi u isto vreme nije jasno kako korisnici uspevaju da se snađu sa sve nabijenijom tastaturom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
Stvarno pizdim od tastature na novom telefonu. Sve na telefonu je super: 2.5" display, za surf dušu dao, zanimljiv način prebacivanja u "foto mod", podrška za tuce gluposti (koje uglavnom i ne koristim)... Ali, kada treba da kucam poruku kao da sam sakat. Dešavalo mi se par puta da pošaljem polovičnu poruku jer sam umesto na 1 kliknuo na zelenu slušalicu, non stop otvaram special characters kada treba da otkucam pqrs itd itd itd. Stvarno frustrirajuće ![]() Stari tel je za kucanje bio mnogo bolji (veći tasteri, razmak, jednostavno je ležao bolje).
![]() |
![]() |
#4 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
![]() |
![]() A ogrebotine ? A otisci prstiju na ekranu-tastaturi? Jedna od najvecih zamerki apple-u na prosloj generaciji iPod nano playera koji je imao slican dizajn... je bilo upravo to ogrebotine i otisci prstiju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rade Joksimović
Professional
Datum učlanjenja: 27.10.2006
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Bice toga jos, Nokia je najavila telefon bez tastature, tj. bice na
displeju osetljivom na dodir. Off Topic: Zamislite stavite taj mob u dzep sa kljucevima ^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pušelja Predrag
Professional
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Goran Radulović
Professional
|
![]() i ja sam se primao na taj koncept, sve dok moja voljena nokija nije oduvala isti.
![]() ![]() ![]() http://www.engadgetmobile.com/2006/1...lphone-concept
Never show weakness, the only pain that matters is the pain you inflict. Poslednja izmena od godza : 08. 11. 2006. u 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Black Hat Spam - Maturskiradovi.net | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 76 | 14. 04. 2010. 16:34 |