|
Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Izgleda da sajt nije dostupan ako nije ukljucen (sbb) proksi. A jos juce je radio bez problema. A bilo koji drugi sajt koji otvaram radi i dalje bez proskija... Magija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() SBB, Slavija, bez proksija ne radi, sa uključenim proksijem radi :| (čvorište se zove Bunjuel, btw)
![]() |
#3 |
Zoran Mihailović
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 30.09.2006
Hvala: 1
259 "Hvala" u 1 poruci
![]() ![]() ![]() |
![]() Ja sam na Dorcolu, na sbb, bez proxy-ja i vidim sajt. Upravo sam otisao na njega sa ove teme
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Ne, nisu sredili
![]() Poslednja izmena od zira : 10. 11. 2006. u 23:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa imamo insajdera u sbb-u,tako da njega juri ( hint sa ove teme "ja sam u SBB-u" ...)
![]() |
#6 |
Dusko Petrovic
Professional
|
![]() Dorcol, Strahinica Bana - sajt radi bez proksija
![]() |
#7 |
član
Na probnom radu
|
![]() SBB Vračar, ne vidim. Video poslednji put kad sam otvarao, prošle nedelje.
![]() |
#8 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() vidim
Miloje |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 08.02.2006
Hvala: 2
6 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Bezanijska Kosa, kod samackog hotela, i vidim bez problema, a za divno cudo mi i SBB u ovom trenutku radi, inace mislim da nepostoji losiji provajder od njih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ovo je dobra anketa da vidimo gde ko živi. 'ajde ziro priznaj da si to 'teo
![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Donesi.com otvoren | zira | Web site, dizajn i multimedia | 61 | 23. 04. 2007. 12:34 |
Registracija korisnika | oliver78 | PHP | 21 | 27. 02. 2007. 00:17 |
klopa.hr = donesi.com | Aleksandar Marković | Linkovi | 11 | 24. 11. 2006. 19:47 |
Provjera korisnika putem SMS-a | zira | Planiranje i usability | 9 | 18. 09. 2006. 11:10 |