![]() |
#11 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Hm, Intesa meni vec par godina unazad unovcava cekove ali tek nakon cekanja od mesec dana.
Ps. nisu iste filijale u pitanju, cak nisu ni isti gradovi, tako da me cudi arturov post.
![]() |
#12 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
![]() |
![]() Sasvim sam siguran da ne bi smele da postoje takve razlike u poslovnoj politici banke u zavisnosti od filijale i grada gde se nalaze, for the record moja filijala je jedna od filijala u Pancevu gradu. Moj savet je da pokusas da im spomenes da pogledaju da li se nesto u nacinu naplate promenilo. Nema desetak dana kako sam naplatio poslednji cek i naplacujem ih uglavnom na petnestak dana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Knowledge base
Wrote a book
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Zvanicni odgovor Bance Intese:
Citat:
A kod tebe su verovatno bankarski cekovi u pitanju, a ako nisu, onda sluzbenica gresi.
![]() |
![]() |
#14 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Upravo dolazim iz Raiffeisena - kažu mora na inkaso da ide ček što znači da moram da čekam metar dana za bednih $25, a provizija bi bila od prilike pola tog iznosa (tako kaže radnica koja ima uzrečicu "znači").
Jebem ti varijantu kada TLA šalju čekove na minimum $25 koje kada unovčiš pola daš banci. Ni za sladoled brate... Idem danas i do inteze pa ću da vidim koja je tamo priča. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Mrzi me da citam sta je ko pisao ali situacija je ovakva:
1. Komercijalna Banka: Unovcava odmah sve cekove do 250$ za ostale do 20 dana cekanja a cek se stavlja na cekanje 2. Vojvodjanska Banka: Unovcava odmah sve cekove do 500$ za vece kod njih neznam jer mi deluju nekako nesigurno tako da nisam ni proveravao ako nece da isplate odmah idem u komercijalnu. Jos jedna mana kod vojvodjanske jeste to sto u BGD unovcavaju cekove samo na dva mesta... u resavskoj kod srpskih vladara i u bulevaru. na ostalim mestima niko nema pojma o tome sta je cek... Ostali imaju i vece troskove obrade i duza cekanja recimo na cek u Banci intesa sam cekao 45 EJ! 45 dana! Suma svega je: ako je do 250$ u komercijalnu, ako je 250-500 Vojvodjanska, ako je 500+ komercijalna... Poslednja izmena od cvele : 15. 11. 2006. u 15:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
U kojoj filijali ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Knowledge base
Wrote a book
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Ljudi, zaboravljate da banke imaju razlicite sisteme ako su u pitanju bankarski i ako su u pitanju licni ili kompanijski cekovi.
![]() |
#18 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Ova meni reče da svi kompanijski čekovi idu na inkasiranje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Knowledge base
Wrote a book
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Cvele, kakvi su cekovi kod tebe u pitanju, kompanijski ili bankarski?
![]() |
#20 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Dragane idi kod Apolo centra u Raifeisen tamo su meni unovcili odmah 135$ Google cek.
A da kad unovcavaju odmah provizija je 400 kad salju na inkaso 800din. Bio sam u Intesi juce tamo preko puta Bazara i rece mi devojka da svi cekovi idu na proveru mesec dana da je provizija 1.5% ili 300din. Ko voli nek izvoli ali Raifeisen preskocite. (nikad da zapamtim kako se pise ime proklete banke :P ) |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Gde unovciti TLA cekove? | dinke | Opušteno | 18 | 01. 08. 2009. 08:12 |
GooleAds i eTarget zajedno na strani? | Pedja | Marketing i SEO | 6 | 27. 07. 2008. 03:20 |
Prikaz naših slova na web strani... | LiquidBrain | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 5 | 27. 06. 2007. 09:31 |
Stavljanje imena u profil na lijevoj strani | mungos | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 23 | 27. 01. 2006. 12:53 |