![]() |
#61 |
old school
Professional
|
![]() 62 EUR.
Prvi put, drugi put, treci... ?
![]() |
#62 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ne, stvarno mungos, ako je zajebancija ok, ali ako si ozbiljan... ko normalan kupuje nešto "u džaku"? Kupiš domen, objaviš da ga prodaješ, i zainteresovani znaju bar šta kupuju. Ovo je kao "ko prvi do mene dobi' nešto od mene"
![]() Mada meni više liči da sa detektorom bauljaš po minskom polju ![]()
![]() |
#63 |
Branimir Momcilovic
Qualified
Datum učlanjenja: 15.02.2006
Hvala: 47
25 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() Meni se čini da je u pitanju opklada, ili neka poluozbiljna anketa/test.
Dajem 63e |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Objasnio sam najbolje kako sam umio. Model prodaje možda nije možda uobičajen, ali je svakako prisutan i milijarde dolara se godišnje obrnu po sličnim mogu reći modelima prodaje, uzmite npr. konstalting industriju :-)
Pravila aukcije su jasna, kupac koji pobijedi na aukciji je zaštićen jer ima mogućnost da ukoliko mu se učini da je roba falična, ima pravo da je vrati u roku od 3 dana i novac će mu biti vraćen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Prvih 24h aukcije su iza nas. Trenutno stanje je sledeće:
Pregleda: 1.145 Odgovora: 64 Trenutno vodi gospodin BraMom sa cijenom od 63evra. Počeli smo sa 20e, mislim da je za prvih 24h utrostručavanje cijene odličan skor. Čitamo se ujutru! |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
Šta mislim o domenima: jako dobar biznis ako se ozbiljno uvališ u posao sa njima. Ljudi se previše opterećuju domenima. Postoji jako mnogo načina kako da budeš kreativan i u odsustvu .com domena koji se poklapa sa imenom tvoje firme / proizvoda smisliš nešto originalno i zanimljivo.
![]() |
![]() |
#67 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() @nixa: nije on još zaradio ništa, jer pare mogu i nazad. Inače, slažemo se 100%.. (lično da me interesuje i da ne mislim da je sve skupa budaleština, ponudio bih mnogo više, pa kad bih čuo, odustao i uzeo lovu nazad, da mi je da samo saznam hehe).
Iskreno, ja ne vidim kakve to sve skupa ima veze sa internetom i domenima.. mogao je da bude sličan oglas za bilo šta.
Commercial-Free !!! Poslednja izmena od degojs : 24. 11. 2006. u 06:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Zanima me sta odredjuje money back garanciju, sta je "dozvoljeno" kao razlog za povracaj novca?
Da li se tu ubraja i to ako mi se domen ne svidja ili...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
član
Na probnom radu
|
![]() Jel reč(i) korišćena/e u domenu inače imaju čćšđž možda?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Ovo bi trebao da bude pravi razlog postojanja DPT. Znači spojiti korisno (to čime se bavite) sa lepim (to što zarađujete i unaprđujete društvo). U protivnom domen
samo_kodovi_nista_bodovi.org zadovoljiće mnoge sujete. Branding je ozbiljne industrija. Bio off topic ili ne biće mi drago ako sam pomogao mungosima da postignu još jedan gol (if u need more bids feel free to contact me). Možda nekom pomogne ovaj mali fun quest algoritam -ukoliko satima, danima sediš ispred računara gubiš osećaj za realnost (true/false) -živi ljudi postanu nickovi (true/false) dok ih ne upoznaš lično(if) -kada si zadnji put realno sagledao svoj interfejs (run) -print report (discard) Izuzetno poštujem i cenim stručnjake iz ICT koji o ICT razmišljaju kao pogodnosti koja je ipak samo deo života oko njih. Od ove utakmice odustatajem. Ferplay je dobro izgrađen sistem vrednosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koliko vam blog pomaze u web dev/design biznisu? | pRED | e-Business | 16 | 05. 03. 2009. 09:40 |
Sajt Ministarstva Informatike IMA SAJT! | Pedja | e-Business | 33 | 28. 08. 2007. 11:37 |
strategija u biznisu | v.marko | e-Business | 11 | 24. 05. 2006. 22:06 |
Opera cudan bag -> quirksmode sajt prebacuje strict mode sajt u quirks u drugom tabu | bojan_bozovic | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 0 | 12. 02. 2006. 12:42 |