![]() |
#31 |
majstor
Wrote a book
|
![]() U sustini vec par godina ne koristim neki AV. Sad ga i nemam instaliranog, a kad sam imao instaliranog, nije bio pokrenut vec sam ga koristio za skeniranje 'sumnjivih sadrzaja'.
U sustini, comp mi je na NATu, nisam direkt izlozen Windows ****ovima i bugovima. Ipak koristim FW za kontrolu odlaznih konekcija, hoce programi danas svasta da traze po netu, pa ih onda blokiram. Na poslu, zbog 'naredjena' sam kupio Nod32 i imam ga instaliranog, probe radi. Fino radi, jakooooo malo resursa jede (recimo Azzerous, valjda se tako pishe, troshi vishe). I cak imam ukljucene sve moguce skrenere, ne primjetim ga. Dobro, imam jaku masinu, ali svejedno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Goran Radulović
Professional
|
![]() nod32 i Microsoft Defender, ukljucim jednom u 6 meseci, skeniram racunar ne nadjem nishta, slatko se nasmeshim, skuvam kavu, izadjem na terasu i dreknem se na glas, NEMAM VIRUSE 'EBO VAS MAC.
![]() |
#33 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Da moram (da sam pod win), koristio bih NOD32 i Tiny Personal Firewall (verzija 2.x - ove nove verzije su mnogo bre napucane). A cak i kad se desi da sam pod win, firefox+noscript me cuvaju od 90% zaraze koja doslovno unisti neduzne surfere... Sto ce reci da ne koristim nista. Ako bas ne moram.
![]() |
#34 | |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Ok. Probao sam BitDefender i ne dopada mi se.
Ocigledno cu morati da platim za prokletinju. Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|