![]() |
#1 | |||
expert
Expert
|
![]() Danas mi stize mail sa slijedecim sadrzajem:
Citat:
Mail je stigao kao odgovor na onaj koji stize nakon uspjesne aktivacije naloga na forumu. Pogledam u administraciji: registracija uredna, takodje i aktivacija, cak vidim da se i logovao i browse-uje forum. Moj odgovor: Citat:
Citat:
![]() Napomena: sam sajt (a ni forum kao dio istog) nema nikakve veze ni sa Pink-om ni sa BK, nisam siguran ali mislim da se nijedna od te 2 televizije uopste ne pominju (redovno "cesljam" forum i nisam zapazio nijednu slicnu temu). Ma, od televizija ni korova. Ja stvarno ne znam sta da odgovorim a da ne ispadne da ponizavam covjeka, ili da se sprdam, ali... boze sveti ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
majstor
Wrote a book
|
![]() Ah, hoces ispasti ozbiljan ili smijesan?
![]() Varijanta ozbiljan: "Na osnovu cega zaljucujete da biste aktivacijom na ovom forumu koji se bavi bla bla bla mogli gledati te TV kanale" Varijanta smijesan: "Jos nismo uveli tu feature, ali radimo na tome, bicete obavjesteni" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
expert
Expert
|
![]() Pa, htio sam da pomognem, al' to ne ide od ruke ovaj put. Jos nisam nista odgovorio
![]()
![]() |
#4 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() hehe, koliko sam se ja toga nagledao, hajde da vas razveselim, evo samo poslednjih nekoliko sa www.romance-cafe.com . Prvo ide pitanje a onda moj odgovor (ili ono što poželim da odgovorim)
- Da promenim username? * mene pitaš? - molim vas ja zensko nisam musko.Kako me vide drugi napisali ste da sam musko mozeteli to ispraviti * napomena: oni sami unose da li su žensko ili muško kada se registruju - Zbog cega me drugi clanovi krstarice ne vide vec im se pojavljuje da sam obrisao profil ili su tu greskom? * sajt nema veze sa krstaricom, a i da ima ne razumem sta hoce - da li je LOVEONELOVE primila moju poruku? * pa pitaj nju a ne mene - usla sam pre dva dana odlogorovala se ali moj profil jos stoji tamo i nikako nemogu da sklonim.Dali vi mozete da odlogorujete * no comment - izvinite ja sam pogresio slucajno sam ukucao dok sam se igrao na netu bezveze broj i masto,ja hteo da se uclanim u forum.sta sada znaci ono sto ste mi poslali? * Čovek se igra na netu tako što popunjava formulare. Šteta što ga nisam pitao za broj kreditne kartice - kako da sklonim ono srce sto pulsira kod mog profila kad neko hoce da vidi ko je u kafeu.Kod svih ostalih je drugacije.Ide mi na zivci.... * srce oznacava koliko se slazes sa nekim - samo da vam javim * šta, majstore? - nisam dobila broj za adaptaciju * adaptacija je u stvari "aktiviranje profila" - mailadresa:? * a? - i ja danas slavim rođendan,a ne vidim svoje ime među nabrojanima. * Jel' ste Vi neki šaljivdžija ili je nešto drugo u pitanju? ![]() Nismo vidoviti - ako niste uneli datum svog rodjenja kako mi da znamo kada vam je rodjentan pa da vas "ubacimo u spisak" za taj dan? Recite mi da ste se šalili ![]() - molim vas da mi pomognete , sliku postaviti, umanjite koliko piksla treba * piksla? LOL Ne znam da li misli na pikslu kao pepeljaru ili pikslu kao kada hostuješ poker game ili "piksla" u bosanskom izgovoru. - Volim sve sto vole mladi, ne obuzdan, vatren..... * Super si dečko, samo reci to nekome koga to interesuje a ne na support - ne mogu da objasnjavam da sam musko kad izadjem na chat... * Pa sta predlazete da ja uradim da vam pomognem? - kako da primim fotografiju koja mi je poslata * nemam pametan odgovor - Postovani, molim Vas da mi aktivirate VIP koji sam uplatila 18.10.2006. godine na Kalenic pijaci * hahaha (za one koji ne znaju / na kalenića pijaci postoji pošta) - nista posebno,sklon sam promenama * samo vam je dosadno pa pišete to na support? - kada posaljem sms za uplatu clanarine zasto ne mogu da dobijem kod saljem sms iz svajcarske jer sam na viksnoj mrezi * a? dosta? ![]()
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman I don't always know what I'm talking about but I know I'm right! Poslednja izmena od bluesman : 27. 11. 2006. u 13:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||||||
expert
Expert
|
![]() ![]() Vrh! Cek da na brzinu vidim da li sam sacuvao nesto slicno od ranije, takodje s foruma... mada ni blizu nema provala kao sto su ove na RC ![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]()
Poslednja izmena od oliver : 28. 11. 2006. u 01:53. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Ajoj, krivo mi je sto nisam belezio bisere. Problem je sot su najveci bili usmenim putem...
![]() |
#7 | |
Domagoj Horvat
Expert
|
![]() o jbt, crko sam od smijeha
![]() al ovo je kraljica: Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() LOL
![]() meni je ova zakon: - Volim sve sto vole mladi, ne obuzdan, vatren..... * Super si dečko, samo reci to nekome koga to interesuje a ne na support covece sta bih dala u ovom momentu da sam admin takvog foruma i da mi stigne takva poruka...gde ces veseliji posao |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 2
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Sjajno!
![]()
![]() |
#10 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Chain letters response ili kako odgovoriti "prijateljima" :) | bluesman | Opušteno | 3 | 15. 09. 2010. 19:56 |