|
Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Creative Director
Qualified
|
![]() auh, sad ce pukne bomba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() dee,
niko ovde ne kaže da je za tako kratko vreme moglo mnogo bolje (odnosno jeste, čitaj poslednju rečenicu). Stvar je u tom, da je sam konsultant tvrdio da može, da je odbio mnoge koji bi učestvovali u konkursu nekakvim pričama o samo "ozbiljnim" izvođačima i slično.. a rezultat vidiš i sam. Tu se radi ili o njegovoj velikoj nestručnosti ili nečem drugom. Nije li upravo on trebao da forsira ove što programiraju da se radi samo najbitnije i da to bude gotovo do roka, a kasnije dodaju ostale stvari, kad je već jasno da sve ne može?
Commercial-Free !!! Poslednja izmena od degojs : 29. 11. 2006. u 00:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Domagoj Horvat
Expert
|
![]() degojs, nismo se skontali mozda...
rekoh, pratim topic i kristalno mi je jasno sta govoris. moja poanta nema nikakve veze ni s rokovima niti sa kvalitetom izvedbe nit icim slicnim. zapravo sam htio reci: u ovoj prici nema naivnih. to je sindrom koji (vrlo cesto) prati 'javne ustanove' na nasim prostorima. i u takvim pricama ama bas nikad niti kvaliteta niti rok niti profesionalnost niti ista nije bitno.... link koji sam dao radila je 'outsource India ltd inc doo dd bla bla'...kod je napisan tako da bi ga moja baka bolje slozila (ne pricam o stilu, nego o nezatvorenim tagovima i slicno)... itd itd... ilustriram time samo koliko je vaznosti poklonjeno izvedbi neceg, koliko je ona zapravo potpuno nebitna u ovakvim pricama...a koliko neke druge stvari i odnosi dolaze u prvi plan. ogoljeno do kraja: ovakvi projekti u javnim ustanovama najcesce sluze iskljucivo kao sredstvo za brzo zgrtanje para...
![]() |
#4 |
Domagoj Horvat
Expert
|
![]() zapravo je moja poanta:
ici ovakve stvari razumom (ili ne daj Boze postenjem) shvacati je nazalost - ici protiv vjetrenjaca...
![]() |
#5 |
Creative Director
Qualified
|
![]() ne bi da dizem frku, ali ko bese (ne)radi sajt?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 07.02.2006
Hvala: 32
44 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() UI radi Bajazetov, ako na to mislis, a da - arhel radi razvoj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Ponuda da postavim tekstualni oglas nekog belosvetskog sajta | dragansta | Marketing i SEO | 5 | 30. 05. 2010. 22:28 |
Ugovor za izradu web sajta | oliver78 | Planiranje i usability | 18 | 21. 02. 2010. 22:42 |
Potreban neformalni tim ili firma za izradu veceg sajta | oksite | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 28. 02. 2008. 21:48 |
Poziv u affilate program - blog.cri.co.yu | torbica | Marketing i SEO | 0 | 22. 11. 2007. 03:57 |
Poziv na poselo! | sirNemanjapro | Opušteno | 22 | 29. 04. 2006. 12:12 |