![]() |
#31 | |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Nije to stvar sumnje da bi bilo namestanja, nego valja odmah postaviti sve na svoje mesto i od pocetka imati legitimitet. Sto se nominacija tice, mislim da ne treba prijave prihvatati javno, nego kroz namenski obrazac na posebnom sajtu, a da se objavi samo spisak onih koji su prihvaceni u nominacije.
![]() |
![]() |
#32 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() mislim da je ovolika paranoja nepotrebna za sada...po meni bi trebalo da svi glasovi zirija zajedno sa kratkim propratnim komentarom budu na kraju objavljeni, onda se to lepo sve sabere i super... ne vidim zasto bi bilo ko ovde lazirao nesto, a i ako bude 15-20 ljudi koji ce glasati to bi bilo veoma tesko izvesti...
tako da opusteno, treba zadrzati imidz friendly community zabave... kad moze google tako da se predstavlja mozemo i mi ![]()
![]() |
#33 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ mislim da si baš lepo objasnio ono što ja neuspešno pokušavam da kažem već nekoliko postova
![]()
![]() |
#34 |
Creative Director
Qualified
|
![]() zifeo gofornik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
dokument ce biti poznat kao Beta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() hehe, mozda nije jos kasno da preimenujemo celu stvar u beta-awards, nagradu za "almost the best" radove
![]()
![]() |
#37 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() Bilo bi dobro da svakako postoji sajt kao sto je predloženo awards.devprotalk.com i da se na njemu nalaze obavezno sve informacije koje se odnose na način prijave (možda prijava pod šifrom), pravila ocenjivanja, kategorije... (ovo je verovatno i predviđeno)
Milim da bi zbog publiciteta cele priče trebalo dozvoliti glasanje publike u jednom (ograničenom) vremenu - na dan odvijanja događaja. Naravno, jedan glas jedna osoba - možda po principu provere na nadlanu.com. Znači posebna kategorija - naj online projekat prema glasovima posetilaca awards.devprotalk.com. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Predrag Supurović
Grand Master
Datum učlanjenja: 24.01.2006
Hvala: 3
200 "Hvala" u 12 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Sifriranje prijava nema mnogo smisla kada se pokazuju projekti koji su online pa se sa njih vidi identitet autora. Mozda upravo ne bi bilo lose insistirati na identitetu, da u takmicenju ne ucestvuju sve neki nadimci
![]() Ako ce glasanje publike biti dozvoljeno samo clanovima foruma, onda nema potrebed a se ogranicava period glasanja, jer ce ionako svako moci da glasa samojednom. Medjutim, mozda ne bi bilo lose ograniciti glasanje samo nima kojiimaju nesto duzi staz, recimo sedam dana pre krajnjeg roka za podnosenje prijava za tamicenje, da ne bi imali situaciju da se sitiljudi prijavljuju sa vecim brojem naloga samo da bi mogli vise puta da glasaju.
![]() |
#39 |
Creative Director
Qualified
|
![]() Kakvo bre sifriranje? Pa ovo je javno takmicenje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Glasanje će biti dozvoljeno samo članovima foruma, ali opet moram da ograničimo neko vreme, da bi imali krajni datum kada se proglašavaju pobednici. 2 nedelje je više nego dosta, pa čak i ako si otputovao negde. Ko ne glasa za 2 nedelje, računa se kao da ne želi da glasa.
Ni ja nisam za bilo kakvo šifriranje, prijava je prijava, ionako je jedan od uslova da sam autor (ili član tima) prijavi svoj projekat, ne može niko umesto njega.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Dodela nagrada i okrugli sto: „Koliko još do elektronskog šaltera" | torbica | IT događaji | 1 | 25. 01. 2009. 15:07 |
Predlozi za žiri nagrade | bluesman | Award | 92 | 02. 12. 2006. 00:58 |
Znacaj Internet nagrada | Dejan Bizinger | Marketing i SEO | 0 | 16. 06. 2005. 15:16 |