Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Pa s'obzirom da je ovaj portal lansiran jos 2004 godine nije se mnogo toga promenilo
![]() Portal kao portal je prilicno mocan i prikazuje mogucnosti Flash-a u prvom smislu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa nije da nije ...
![]()
![]() |
#3 | |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
bas nevolim ljude koji pokusavaju da koriste flash za sve ovo je po meni potpuno bestoristan portal... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() ajde jednom recite nesto lepo o necemu... bas je divan sajt
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() "bas je divan sajt"
Istina je da izgleda odlicno, ali slazem se i sa cveletom. Flash nije zbog ovoga pravljen, siguran sam. Najveca mana je recimo hoce sada Eniac da mi posalje link na odredjenu vest na sajtu: kako? Morace da mi da instrukcije kako da dodjem do nje jer ne moze direktnim linkom. To je po meni najozbiljnija mana sajta, bez obzira kako dobro izgleda, zbog koje bi, da ja odlucujem da li da pravim tako ili ne, sigurno odustao od ove ideje.
![]() |
#6 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ od verzije 8 u flashu to je moguce da se uradi jako lepom metodom ... no izgleda da ljudi nisu to implementirali jos uvek
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|