![]() |
#91 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
Ako treba da obrazlažem mogu i to. To je jedini čovek na ovom forumu (osim onih spamera) kojima je obrisano dvadesetak poruka pa i tema. Dobio sam bar 10 zahteva da ga banujem i nekoliko na ICQ i ostale mesindžere. Retko odgovori nešto što ima veze sa temom, a ono što je uradio do sada je u nekoj under construction fazi. Znači nema ni stručni background. Ne znam po kom kriterijumu bi trebao da uđe u žiri osim ako ne promenimo ime foruma u humanost.org. Ja opet kažem, sorry ako sam neprijatan, samo sam iskren.
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman I don't always know what I'm talking about but I know I'm right! Poslednja izmena od bluesman : 02. 12. 2006. u 00:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Žiri:
Dragan Varagić zigor zextra mungos cvele modeus Dragan conica Denis Radenković jasmanac Peđa chole boccio robi-bobi ivanhoe Goran Aničić Dejan Bizinger jablan Ivan Nisu potvrdili: Godža Dragi Tata Dejan Vesić Aleksandar.Ilic Da završavamo sa ovim? Ovo je finalni predlog?
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Heavyform intervju povodom druge FWA nagrade | MrSteel | Flash | 0 | 17. 09. 2007. 02:09 |
Aukcija-programiranje-Predlozi | Dejo | e-Business | 9 | 06. 02. 2006. 12:54 |