|
(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#2 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() ^ Kao što rekoh, blok kao i svaki drugi. Postoji X načina kako možeš da ga pozicioniraš, formatiraš tekst unutar njega itd. Ista priča kao i sa svim ostalim blokovima na stranici.
![]() |
#3 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa ne postoji bas X nacina, ima svega 2-3 fore kako da footer uvek stoji na dnu strane...mada je fakat da se o tome mnogo pisalo...
![]() |
#4 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
activeCollab - Project Management and Collaboration Tool iz domaće kuhinje | area51.rs - Blog Poslednja izmena od Ilija Studen : 10. 12. 2006. u 18:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pušelja Predrag
Professional
|
![]() Web 2.0 footer
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Što ? Najbolja definicija nabudženih futera u zadnje vreme ...
![]() |
#7 | |
becar paprikash
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 08.12.2006
Hvala: 0
3 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() hvala svima na trudu... pokusacu sa ovim resenjem... inace retko koristim position: absolute; ..ali resih malo sa tim da se bakcem...a ne da floatujem elemente, sto je po mom misljenju mnogo jednostavnije, jer jos nisam radio "fluidne" sajtove... poz.. iz ciriha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Ja se izvinjavam što sam (opet) anti-protivan, ali stvarno iz prvog posta nistam skontao šta hoće. Footer? Običan? Specijalan? 2.0? Magičan? Na štrafte? Footer ko footer.
Sledeću put "nacrtaj" šta želiš da postigneš da kasnije ne bi kolutao očima na mene ![]() Edit: evo opet čitam prvi post i nigde ne vidim ništa što bi ukazalo na bilo šta specijalno.
activeCollab - Project Management and Collaboration Tool iz domaće kuhinje | area51.rs - Blog Poslednja izmena od Ilija Studen : 10. 12. 2006. u 23:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Nema velike filozofije u kreiranju futera. Ili ce pratiti normalan tok dokumenta ili ce biti apsolutno pozicioniran.
Sva ostala resenja su varijacije na pomenuta dva slucaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
becar paprikash
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 08.12.2006
Hvala: 0
3 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Citat:
Neshvati to kolutanje kao napad (glupe ikonice).. ja sam mislio na footer kao Draganov to je za mene "funktcionalan footer"... medjutim sve je OK - nasao sam sto sam trazio...i radice k'o sat! ![]() evo jos jedna ikonica i laku noc! svima!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Chain letters response ili kako odgovoriti "prijateljima" :) | bluesman | Opušteno | 3 | 15. 09. 2010. 19:56 |
Kako proveriti "svidja mi se" statistiku na FB | darkod | Sva početnička pitanja | 3 | 18. 05. 2010. 16:35 |
Kako "računati" vreme logovanja korisnika | ppavlovic | Sva početnička pitanja | 2 | 29. 04. 2010. 08:11 |
301 redirkecija "dinamickog" URLa na "dinamicki" URL | mb_sa | Regular expression i htaccess | 7 | 02. 07. 2008. 19:21 |
"Telekom Slovenije" preuzeo "Blic.net" za 390.000 evra | Aleksandar Marković | Komunikacije | 2 | 23. 12. 2006. 14:23 |