![]() |
#61 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() ja imam neki telefon... motorola valjda...
nazalost ima neku kameru (iako sam trazio bez) :/ ima sms mozes da zoves i primas pozive (khm to je ipak telefon) vidim pricate o nekakvim kamerama... moj stav je: Hoces da slikas? KUPIS KAMERU Hoces minipc? Kupis handheld Hoces igrice? gupis gameboy ili sta vec Hoces telefon? KUPIS TELEFON! Hoces mp3? Kupis ipod! te "coooool" gluposti all-in-one nekako prilice mojoj sestri koja slusa city, gleda velikog brata i ide u srednju skolu. Koje su vam boje suknjice i koju vrstu ulozaka nosite? e da i jel mislite da je bolji Djogani ili Dr Iggy ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() ^ Dr. Iggy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 22.06.2005
Hvala: 14
30 "Hvala" u 19 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
1. Foto aparat koji nije baš mali ![]() 2. MP3 player (koji nemam i koji bih morao da kupim) 3. Telefon 4. Slušalice 5. Torbicu za sve te gadžete ja ponesem: 1. Telefon 2. Handsfree Kvalitet fotografija se ne može porediti, ali uz zlatno pravilo da je najbolji aparat onaj koji imaš kad ti treba kamerica u telefonu se često pokaže kao izuzetno praktična stvar. Ali dobro, na kraju: kome šta radi posao.
![]() |
![]() |
#65 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ja nisam od ljudi koji preterano mnogo putuju, ali imam potrebu da svuda i na svakom mestu mogu da proverim/posaljem e-mail, po potrebi se nakacim na neki server i sl. (dal da pricam kako sam jednom na nekoj svadbi kompajlirao preko putty-a php ?)
![]() E sad, zasto Nokia N73 umesto starog 3650 ![]() 1) Zato sto ima najbolju kameru od svih mobilnih telefona. N puta mi se desilo da zelim da zabelezim neki trenutak a nisam imao cime (moj canon je ipak previse kabast da bi ga vukao svuda sa sobom). Slazem se da kamerica na telefonu nikada nece biti kvaliteta kao na foto aparatu, ali ovo je sasvim pristojna zamena. 2) Manji je (3650 = cigla bre), noviji, lepsi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ ja imam drugu logiku ... posto sam jos vlasnik N 3650,a svi telefoni do E klase su imali manje vise iste opcije ili one koje sam mogao da simuliram SW,onda je logika sledeca WLAN i SIP su 2 opcije na HW nivou koje se dobijaju u E klasi , i to je jedini razlog zasto da se predje na novi telefon,i naravno brzi CPU i veci Ram ...
za sekundarni telefon sam pazario v3 razr cisto pro forme ... lep je a i funcionalan sasvim dovoljno od jednog telefona.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Povezivanje Android telefona sa Fritzbox voip ruterom | alex | Komunikacije | 3 | 22. 12. 2010. 23:41 |
Porez na korišćenje mobilnih telefona | webgazda | Opušteno | 1 | 01. 11. 2010. 08:12 |