![]() |
#41 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() @bojan: Pa kad si limeni:
![]() Ne bih ni ja imao problema sa linijom da sam C3PO ![]()
![]() |
#42 |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() @bluesman
Da nasao si da me farbas, zagnjurite se u jelo do guse a onda vam je nesto drugo krivo, a? ;-)))) |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Neko pomenu teretanu, da, ako puno radite za kompom, valja fizicku neaktivnost nadoknaditi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Bojane, ja nikada nisam rekao da mi je nesto drugo krivo, cak sam dolazio u sukobe sa onima koji to tvrde. Cemu foliranje? Volimo da jedemo, bre!
![]() Moj je problem sto jedem kolicinski isto kao pre 15 godina, ali onda sam imao trening 2 puta dnevno, a sada jedva da ustanem sa fotelje 2 puta dnevno. A i kada ustanem, smestim debelo mesu u auto i jedini pokreti su mi iz članka: kvačilo, gas, kočnica ![]()
![]() |
#45 |
Domagoj Horvat
Expert
|
![]() ne postoje debeli ljudi...
postoje samo oni koji su preniski za svoju kilazu ![]()
![]() |
#46 | |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() ![]() Citat:
Evo citam i sve ne verujem, pa vi ste svi bili sexy macani pa ste se ugojili :P Moja hronologija je ovakva. 8. razred 180cm 85kg ('96) 4. srednje 185cm 90kg ('00) Koja godina posle 187cm 98kg ('03) Sada bah setam izmedju 90 i 96. Uhvatite sat vremena pa prosetajte po keju. Ja niti idem na bazen niti teretanu praktikujem pa kako tako sam ok. A sto se tice hrane to je bar lako. 4 sata pre spavanja nema klope (osim u izuzetnim slucajevima) i sipam manje jer imam naviku da pojedem sve sto mi je u tanjiru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |||||
expert
Expert
|
![]() Ju sta je savjeta
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() U sustini vecinu uslova ispunjavam, samo se ne pridrzavam ove taktike "redovno" pa onda ode mas' u propas'... Al' dobro je, sad znam da sam na pravom putu i da sve radim pravilno, samo treba malo discipline. Hvala svima ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Domagoj Horvat
Expert
|
![]() mislim, ja se izdvajam iz price, ovo gore je cisto da olaksam kolegama ako im neko nekad prilegne na muku
![]() sa svojih 197cm/100kg nemam pojma sta je to problem s kilazom ![]() ![]() ali, salu na stranu, kicma mi je debelo stradala... i jedino sta mi stvarno pomaze i koristi je - plivanje...
![]() |
#49 | |
Domagoj Horvat
Expert
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#50 | |
Igor Marinović
Expert
|
![]() Citat:
![]() Svima koji imaju problema sa kilazom preporucujem sledecu knjigu: http://www.fourmilab.ch/hackdiet/ Meni su konkretni saveti iz ove knjige pomogli da ne budem trocifren u kilazi. Pisao ju je suvlasnik AutoDeska. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Vreme za logout? | Pedja | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 9 | 29. 04. 2006. 00:35 |
Brisanje poslednje linije tekstualnog fajla | Blood | PHP | 10 | 24. 11. 2005. 21:58 |
Netačno vreme na serveru | Petar Marić | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 2 | 08. 06. 2005. 13:15 |