|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 | |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 12.11.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
Ako si pročitao članak onda si mogao zaključiti da je adriatica.net i prije ulaska EPH bila najveća riba weba ovih prostora, a samo ulaganje nije ništa promijenilo u negativnom smislu, dapače. Naći jednog takvog ulagača u sajt tj. tvrtku koja na njemu radi svakom od kolega s foruma bilo bi ispunjenje poslovnih ambicija i dokaz da se kvalitetan rad i trud u sajt isplati. A po svim pokazateljima isplatit će se sigurno i ulog ulagaču. mogao bih ti još ja napričati toga i o radu u adriatica.net i o nadolazećim projektima Nine Pavića, čelnika Europa Press Holdinga no vidim da tebi to nije potrebno jer razgovaraš ko da si Boga za bradu povukao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 12.11.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Igor Marinović
Expert
|
![]() Citat:
Glavna vrednost je da se stvara živa arhiva dešavanja jednog grada, a pošto se radi o online glasilu, zabeleženi događaji mogu imati opušteniji ton, pa ima nekada na prvi pogled nevažnih događaja, koji se meni najviše sviđaju. Ima stvarno dosta reklama, fotografi koji postavljaju vesti mogu da postavljaju svoje reklame. Čak i obični registrovani članovi koji vode svoj photoblog mogu postaviti svoju reklamu. Vesti se mogu postavljati i telefonom, pošalje se fotografija telefonom ako je neki događaj u toku, npr. "Dođite na trg, dobra je svirka". U toku je reorganizacija sadržaja i menija, pošto sadržaja ima dosta. Neće se više koristiti engleski jezik koji je bio tu od početka, ali će svakako ostati multijezičan (događaji se postavljaju na raznim jezicima). Drago mi je da je sajt pomenut, mislim da ovo jeste pozitivan primer kako i u relativno maloj sredini može da funkcioniše sajt koji živi od reklama.
![]() |
![]() |
#4 | |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
![]() |
![]() Citat:
U ovoj zemlji kao da je sramota baviti se prodajom. I reci da se tim bavis. Na sve strane srecete marketing menadzere i marketing producente. Koji su provaci ali se toga stide. ![]() Miloje Potrebne su naradvno i dobre gazde koje su spremne da dobrim prodavcima isplate dogovoreno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
troll mode
Wrote a book
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Imas za manje pare mnogo mnogo vise prikaza, na nekim drugim posecenijim sajtovima, na primer na ES... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() ali i drugaciju ciljnu grupu... vrlo homogenu sto nije cilj vecini oglasivaca
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Ja imam jednu takvu kampanju za www.donesi.com na B92 trenutno. Ima malo softverskih problema sa vremenskom neuravnotezenjenoscu prikaza njihovog ad servera, ali u principu sam zadovoljan. Mnogo bolji efekat nego Google tekst reklame i pogotovo nego Urbae tekst reklame.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Inace, ne bih se bas slozio da vecini oglasivaca odgovara heterogen tip posetioca... bas naprotiv... teen casopis neces reklamirati na ES-u, vec na Bureku, a sajt za polaganje kompjuterskih kurseva neces reklamirati na Bureku, vec na ES-u, Benchmark-u, MyCity-ju... Bar ja mislim tako, da je vecini bitan homogen tip posetioca - odredjena ciljna grupa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potrebna osoba za SEO i Internet Marketing | vladagiga | Poslovne ponude i zapošljavanje | 1 | 21. 04. 2009. 16:44 |
Šta je IMA - Internet Marketing Agencija? | Nikola Vavic | Marketing i SEO | 18 | 22. 11. 2007. 00:03 |
Internet Marketing saradnik | g@rfild | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 29. 11. 2006. 10:07 |
Internet marketing tematika u marketing časopisu Taboo | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 0 | 17. 08. 2005. 12:46 |