Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#3 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Da sam ja na njegovom mestu, pre svega verovatno ne bih ni trazio pomenutu uslugu. Pod predpostavkom da nisam u stanju da sagledam stvar realno, i da zatim trazim tako nesto, verovatno ne bih bio ni zadovoljan odgovorom koji bi mi pruzio podrobnije objasnjenje o tome koje zapravo kriv, zbog cega, i da si ti uradio ono sto si morao, kako bi zastitio svoj server i ostale korisnike...
Ako verujes da bi takav odgovor urodio plodom, i da ga nakon toga iskuliras - mozda bi te covek razumeo, a mozda bi ga samo jos vise iznervirao...
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Glupo pocetnicko pitanje o hosting-u | c_shark | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 3 | 07. 05. 2010. 14:20 |
2Checkout naplata usluga | chandler | e-Business | 3 | 13. 02. 2010. 22:42 |
1-jun: Dostupnost telekomunikacionih usluga | valeksic | Komunikacije | 0 | 21. 05. 2007. 10:43 |
Izvoz usluga i softverskih proizvoda | Bokid | e-Business | 1 | 03. 05. 2007. 15:09 |
Proizvod vs. usluga | Gruja | e-Business | 77 | 02. 03. 2006. 15:26 |