![]() |
#31 |
Branimir Momcilovic
Qualified
Datum učlanjenja: 15.02.2006
Hvala: 47
25 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() Off Topic: Zamislite kad posle ovih silnih reklama krenu za Srbiju (ili Crnu Goru svejedno) to će biti genocid ![]()
![]() |
#32 | ||
Pušelja Predrag
Professional
|
![]() Citat:
Da ne bi detaljnije objasnjavao na ovom forumu pogledaj povrsno objasnjenje na Wikipedia-i. Pariski sindrom je u stvari Stendhal syndrome. Povezuje se isto sa Jerusalemskim sindromom. Ako bi morali da ga definisemo u jednoj recenici, onda bi preuzeo ovo sa wikipedia-e Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Off Topic: Ja sam za pariski snidrom saznao na Discovery Channel, cela ideja me je prilično iznenadila. Nisam pretraživao net, vidim da si uradio domaći, pa ako Doscovery laže onda treba da se dogovore sa wikipedia ko je u pravu. Čak se sećam i komentara japanskih turista + psihologa.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Select box - IE6 stilizovanje | Nemanja.Milosavljevic | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 8 | 18. 01. 2010. 15:54 |
Language recognition | treety | Linkovi | 0 | 06. 05. 2009. 00:59 |
stilizovanje <select> tag-a | [nq] | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 11 | 24. 06. 2007. 20:55 |
Language kodovi za srpski | nesh | Web aplikacije, web servisi i software | 23 | 13. 10. 2005. 21:00 |