![]() |
#1 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Koliko vas ima problema sa SBB Internetom? Vec nekoliko dana mi mnoge sajtove ne otvara ili otvorio posle drugog ili treceg puta. Do nedavno je konekcija bila super, imam prepaid nalog do 2 MB/s.
![]() |
#2 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 17.08.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Ja ne znam nikog ko je zadovoljan SBB internetom... Meni se cak desavalo da po 10-tak dana uopste nemam interneta... Zovem svaki dan tehnicku podrsku, oni svaki put kazu, evo poslacemo odmah nekog na teren da pogleda, naravno niko se ne pojavi... I tako... Sad se kao malo ustabililo... Mislim i dalje skoro svaki dan nemam internet po 1-2h ali je OK
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 22.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() U subotu mi je receno da im treba dva dana da rese problem. Neki sajtovi su sada vidljivi, ali je ping i dalje veliki.
Predlog kako resiti problem sa SBB: Scenario 1: Nervozni ste i posao vam stoji - Stalozno ali odlucno pretite da cete doci za 5 minuta. Operater vas kulira. Izvinjavate mu se da ne mozete vise da slusate njegovo 'da li imate modem, da li je racunar ukljucen, da li koristite browser ili Nero za surfovanje...' i da je bolje da se vidimo uzivo. Pojavljujete se za 2 minuta i trazite da vidite operatera sa kim ste razgovarali. Tezina u kombinaciji sa blago do nekulturno povisenim glasom pomaze 'procesu'. Kada vam objasne da on nije nista kriv jednostavno kazete da ekipa resi to u narednih 3-4 sata ili zatvaram poslovnicu. Problem se resava u roku od 3-4 sata. Dva puta primenjeno, prvi put sam imao utisak da ce svi da dozive nervni slom. Scenario 2: Niste u guzvi, posao moze da saceka ili da se odvija u otezanim uslovima, pozovete operatera, zamolite ga, snizenim glasom koji odise bezbriznoscu i tolerancijom, da vas ne stavlja na listu onih koji imaju problem i da vam jednostavno, ko drugu sto bi rekao, kaze kada ce problem biti otklonjen, jer vrlo dobro znam da sam 1573. po redu sa istim problemom. Odgovor ide od 'u toku dana', preko 'za 2-3 dana' do neverovatnih ali kasnije tacnih 'dve nedelje'. Pozdrav i Srecna 2007. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 22.06.2005
Hvala: 14
30 "Hvala" u 19 poruka
![]() |
![]() Koji kablovski modem imas ?
Ja sam imao Motorolin model i zezao me je net u poslednjih mesec dana, pa su mi zamenili sa Webstar-ovim i sada je OK. Koliko su mi objasnili ima problema u radu sa starijim modelima modema jer su uveli neki novi softver ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Wrote a book
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Imam Webstar modem.
![]() |
#6 |
Dusko Petrovic
Professional
|
![]() ja imam flat na SBBu i Webstar modem i sve lepo radi. dodushe, poslendjih par dana nisam kod kuce po ceo dan, ali se p2p stvari lepo skidaju
![]() |
#7 |
Boban Karišik
Expert
|
![]() ja isto imam flat(do duse onaj najslabiji 128/64) i webstarov modem, do sada nisam imao problema, a korisnik sam vec 3-4 meseca, cak sta vise do sada sam samo 2 puta resetovao modem jer se veza bila nesto "uspavala", osim toga nikakvih problema nisam imao(da kucnem u drvo).
![]() |
#8 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Dejane, ja imam identičan problem kao ti. Sajtovi mi čas rade - čas ne rade. Naravno, ne svi... neki rade bez problema.
![]() |
#9 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 22.06.2005
Hvala: 14
30 "Hvala" u 19 poruka
![]() |
![]() Jesi li probao da ides preko proxy-ija ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Wrote a book
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Nisao isao preko proxy-ja.
Inace, jedan od sajtova gde nema problema sa pristupom je DPT ![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Problemi a *boxovima | Mitrović Srđan | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 3 | 01. 07. 2008. 20:43 |
Ubrzajte vezu s internetom koristeći openDNS, garantovano radi | Nemanja Avramović | Komunikacije | 0 | 22. 07. 2007. 03:31 |
Internetom se u Srbiji, bez Kosova i Metohije, služi 24,2 odsto osoba starijih od 15g | Aleksandar Marković | Opušteno | 10 | 24. 10. 2006. 15:31 |
Hitrang problemi | ppavlovic | Marketing i SEO | 0 | 27. 07. 2006. 10:55 |