|
Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#2 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() ^^Ako je dobio taj pdf onda u cemu je problem bio Zero-Cool i ducka? Nepismenost?
RTFM sindrom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 14.10.2006
Hvala: 39
17 "Hvala" u 14 poruka
![]() |
![]() A dok je on na odmoru, nema nikog da ga menja?!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Postoji admin koji je zaduzen za rad servera.
![]() |
#5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Cao, dođoh pre 25 minuta... ne znam šta da ti kažem, ja sam otvorio PDF uputstvo koji sam ti poslao, copy-paste sve podatke za FTP konekciju, i najnormalnije se ulogovao na FTP server. I ja koristim TC, proveri da ti nije štiklirana neka opcija da koristi socket5 ili nešto slično.
Mislim, glupo je da ti odgovaram na forumu koji nema veze sa hostingom, ali aj... kad si već započeo.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Imam problem sa spamom, kako da resim ? prolazi mi na formi | [nq] | PHP | 10 | 11. 05. 2010. 17:38 |
Hocu da postanem preduzetnik, imam nekoliko pitanja | nettoo | e-Business | 4 | 28. 04. 2009. 17:29 |
Imam VISA Virtuon, i sta sad?! | sirNemanjapro | e-Business | 18 | 01. 11. 2006. 22:56 |