![]() |
#1 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Čisto da proverim sa ostatkom ekipe, da li ste primetili da GMail propušta znatno više SPAM-a u zadnje vreme? Već koju nedelju se trudim da ga istreniram da prepoznaje lutrije i malo dovitljivije reklame za pilulice, ali SPAM i dalje prolazi (4, 5 komada dnevno, mnogo za GMail).
Da li drugi imaju problema ili je to samo do mog accounta?
![]() |
#2 |
expert
Expert
|
![]() Za divno čudo, ja u poslednjih 10-tak dana primam znatno MANJE spama, tj. puno manje ga prođe u inbox - možda 4-5 dnevno, dok je ranije prolazilo 10-20 minimum.
Biće da je do tebe ![]()
![]() |
#3 |
profesionalac
Professional
|
![]() Hm, meni se nikada spam nije provukao u Inbox (a taj gmail acc. je prijavljen na sve moguce sajtove i liste).
Desilo se par false-positive sluchajeva, ali to je sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ni ja nemam spama na gmailu..
![]() |
#5 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Ja imam ali dva do tri prodju u Inbox dnevno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() ^ Isto i kod mene, ali u poslednje vreme znatno manje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() OK, znači prolazi i drugima. Ranije mi je prolazilo 1, 2 SPAM maila nedeljno, sada 4, 5 dnevno pa sam se zabrinuo
![]() Dobro je da se već i Mail prilično lepo naučio pa fino obeležava stvari kao Junk, samo sad treba da ga namestim da ga ne ostavlja u Inboxu već da ga odmah gura u Junk.
![]() |
#8 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Užas, evo sada čisto iz radoznalosti sam procunjao po spam folderu na gmailu i našao ni manje ni više nego 10-15 mailova koji nisu bili spamovi, od kojih su 3 poslovne ponude. Yikes!
Ko zna ko je sve ostao uskraćen za odgovor od mene u poslednjih pola godine koliko i koristim gmail za sve svoje email accountove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Meni je prethodna ponuda za posao otisla u Junk ali nekako igrom slucaja sam je primetio.
Zato uvek pre nego sto obrisem SPAM najpre 'preletim' kroz naslove. @Ilija: Samo cekiraj u Junk Mail opcijama 'Move it to the Junk mailbox'. Ja sam nabasao na jedan jako uporan SPAM zato sto sam na jednom 'proverenom' sajtu ostavio jedan od email-a koji koristim za posao i sada ne mogu da ga se otarasim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
član
Na probnom radu
|
![]() Meni je bash pre neki dan mozhda 2-3 put u zhivotu od kako koristim Gmail upao neki spam u inbox, a inache u spam svaki dan stignu po 10-15 komada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
SPAM: prodam.rs | MorenoArdohain | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 3 | 11. 03. 2009. 20:59 |
.hr spam | misk0 | e-Business | 1 | 17. 01. 2007. 21:13 |
Sta je spam? | misk0 | Opušteno | 26 | 01. 11. 2006. 11:08 |
Zanimljiv spam (?) | oliver | Opušteno | 15 | 24. 10. 2006. 22:06 |