![]() |
#11 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ja sam pre za kamiondžijske varijante. Znate ono, pantalone sa tregerima i okasta trinaestica u ruci...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Igor Marinović
Expert
|
![]() Koliko znam, kamiondzijske varijante su cure bez pantalona sa tregerima i bez okaste trinaestice u ruci ... zapravo bez icega
![]()
![]() |
#13 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Off Topic: Izgleda da nisam bio dovoljno precizan... Samo pantalone sa tregerima... S obzirom da nam je ta tematika zabranjena za surfovati u radno vreme morate da se oslonite na imaginaciju... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 06.10.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Dinke pa nije problem naci IT wallpaper ili slike(u) po tvom izboru, potom odstampati u nekoj profi radnji na fotografskom papiru i izabrati mat verziju ili ... zatim otici do radnje koja se bavi uramljivanjem i izaberes eventualno paspartu karton, ram i staklo npr. antirefleksno - ako ne zelis da ti smeta direktno svetlo pri pogledu na poster ili obicno do onih u boji i to je to... ja mogu da te uputim nas par adresa a iz pozicije licnog iskustva izrade nekih portreta/postera i uramljivanja istih sa sve plocicama ispisa sta je na fotografiji
p.s. orjentacioni primer - stampa fotke dimezije 30x45 preko racuna kostala je 350 din.
http://www.akcenat.info Poslednja izmena od Aleksandar Marković : 16. 01. 2007. u 14:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Digitalna stampa je tu najbolji izbor .... cena/kvalitet
![]() |
#16 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Ako se odlučiš za štampanje, nemor nositi da ti uramljuju, idi u IPS i kupi gotove "ramove", tj. samo staklo i paspartu sa klipovima da zakačiš za zid. To je najbolje imho, ja to sada radim za stan. Ti ramovi iz IPSa su oko 1200 dinara i u standardnim veličinama su, mnogo jeftinije rešenje od plaćanja uramljivanja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Imas odlicne na www.despair.com
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Sve je to lepo ali ovi cool IT posteri ne dolaze u nekim ogromnim rezolucijama koje su bas za stampanje. Nisu ni oni blesavi :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|