|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() ^ Zar nece postojeci .co.yu domeni samo da promene ekstenziju?
![]() |
#2 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Pa od silne price koliko sam ja shvatio oni ostaju na co.yu sa pravom prelaska. E pa videcemo kako ce situacija ici ako oni ne odaberu odmah da predju, ili kao sto je neko pricao mozda ih bace na .co.rs kao pravna lica.
Mada mozda su od svih moji 3-4 zauzeta ![]() Jedva cekam ima da kampujem gde se bude prijavljivalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Mislis da ce biti isplatljivo trgovati .rs domenima? Ja nesto ne vjerujem u to...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Ma necu da trgujem samo domenima (mada sto da ne) nego da ih razvijam. Svidja mi se .rs zato sto moze svasta sa njim da se napravi. U svakom slucaju pohvalicu se (nadam se) kad pocne registrovanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
član
Certified
|
![]() Meni je trgovina domenima strašno ljigav posao. Dođe mi isto kao ovi preprodavci kola...
![]() Zakonom bih propisao da ako na primer u roku od mesec dana domen ne "proradi" gubi se pravo na njega! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() domeni narodu...hehe
![]() a preprodavci kola su ljigavi jer ?
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 20. 01. 2007. u 17:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
član
Certified
|
![]() Uh, spalite me!
![]() Stvarno neznam zašto sam ovo lupio?!? Javno se izvinjavam na @ivanhoe i na poštene preprodavce kola! ![]() Domeni narodu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa ja imam par zabavnih ideja, sumnjam da ce moci da se prodaju, ali bar cu da imam zanimljiv mail
![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Preporuka za .RS registar? | DejanVesic | Domain Name Service (DNS) | 25 | 20. 09. 2012. 13:53 |
Besplatna registracija .RS internet domena | Pedja | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 33 | 23. 01. 2012. 14:21 |
Učešće SPC u izboru ćiriličnog Internet domena Srbije | nn.nn | Domain Name Service (DNS) | 86 | 08. 03. 2010. 18:20 |
RNIDS - Dan Registra nacionalnog Internet domena Srbije | stecko | IT događaji | 4 | 08. 03. 2010. 15:38 |