|
Hardware Hardware reviews i preporuke |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 0
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Onda su nocne fotke malo bolje od k750, mada ne dovoljno da bih se otvarao za pare.
Nisam ni ja neki ekspert za obradu fotki, mada za skidanje snega se u PSu koristi filter > noise > remove noise, ili se skine mali besplatni programcic Noiseware Community Edition, tu je procedura da se ucita fotka i pritisne "go" dugme. Eto svaki dan nesto novo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() K800i je mlađi brat, ako se tako može reći, modela M600i koji sam upravo dobio na test. Radi se o dva UMTS telefona, K800i ima moćnu kameru dok M600i nema uopšte (nijednu), K800i ima mnogo jedostavniji ali brži softver, nema QWERTY tastaturu, ni ekran osetljiv na dodir.
![]() |
#13 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() i nema symbian, M600i je symbian telefon koliko se secam, ima qwerty i touch screen, nema kameru... ne bih bas rekao da su ista klasa, sem po ceni...
![]() |
#14 |
Poslovni softver BLOG
Certified
|
![]() k800i nema symbian, i tu sam se najvise dvoumio izmedju n73 i k800. Multitasking mi je bitan. A onda sam procitao da i k800 ima multitasking i eto, odlucih se za njega.
Inace, sinoc sam ga "debrendirao", ubacio loakalizovanu verziju softvera (sa t9 koji radi), ma super fora. poz, GR
![]() |
#15 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() T9 je keva, jel može to da se nađe za Nokiau E61?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Ono što mi se sviđa kod M600i je izuzetno osetljiv ekran (osetljiv na mnogo manji pritisak i na mnogo većoj površini) i UIQ3 interfejs koji se odlikuje većim interfejs elementima, što omogućava komfornu interakciju uz pomoć prstiju, veoma slično nedavno prikazanom iPhoneu.
![]() |
#17 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 22.06.2005
Hvala: 14
30 "Hvala" u 19 poruka
![]() |
![]() Uzeo sam pre par dana Nokia E61 i odusevio se, kome treba poslovni telefon bez kamere toplo preporucujem. Za 300e dobija se qwerty tastatura, bluetooth, IR, WLAN, 3G, podrska za VOIP, veliki ekran sa super slikom
![]() Zaboravih da napomenem i bateriju od 1500 mAh koja drzi do 4-5 dana u zavisnosti od maltretiranja .... Poslednja izmena od Mr.Paja : 22. 01. 2007. u 12:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Off Topic: Ja sam se raspametio baterijom na E61, ludilo koliko drži dugo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 22.06.2005
Hvala: 14
30 "Hvala" u 19 poruka
![]() |
![]() Off Topic: Dragane, jesi li nabavio neku futrolu za E61 ili ga archis 'vako ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Off Topic: Arcim, i već je ispao na keramičke pločice jednom pošteno u ulazu. Nije se ni ogrebao, metalno kućište hebiga. Jedino mi je frka za ekran jer je ogroman i baš ne bih voleo da ga uskrnavim. Ovaj case je strava, ne znam da li ga ima kod nas da se kupi, kad bi bilo uzeo bih ga sigurno. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Promena vlasnika Google AdSense | trazimcuruzabrak | Marketing i SEO | 7 | 19. 11. 2010. 12:08 |
Futrola za Sony Ericsson X1 Xperia | f14Tr0n | Hardware | 1 | 18. 03. 2010. 23:41 |
Registracija RS sa zaštitom podataka vlasnika | ljtruba | Domain Name Service (DNS) | 2 | 30. 09. 2008. 10:14 |
Istrazivanje Ericsson-a (ima neko?) | [nq] | Opušteno | 2 | 17. 05. 2007. 00:14 |