![]() |
#11 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() CCC... Pravish viruse... Sram te bilo
![]()
![]() |
#12 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 05.11.2005
Hvala: 7
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() isto nod32 iskace...
svasta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
novi član
Datum učlanjenja: 15.02.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() pozzz
bez uvrede,al antivirusi su blago receno (BIG SH*T),u mnogim slucajevima pogrese,pa oznace neki fajl da je virus,a da u stvarnosti nema veze s zivotom,ako vec se bavite programiranjem,pretpostavljam da radite skripte za sajtove koje radite,ne bi bilo lose programirati na Linuxu,uz svaki linux dobijes sve sto ti je potrebno za web programiranje,a nemoras da se cimas oko instaliranja i podesavanja,naravno nema ni virusa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
expert
Expert
|
![]() ma 'ajde, zezas?
![]()
![]() |
#15 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Programirao sam ja na Linuxu... Otprilike sam produktivan kao i Stiven Hoking sa slamcicom u ustima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
profesionalac
Professional
|
![]() Meni je isto.. trenutno sam na Windowsu jer me mrzelo da opet instaliram i podesavam Linux kada sam uzeo novi komp.. Stvar navike, nista vise
![]() |
#17 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() jao nemojte opet u te flejmerske rasprave, sve je to isti **** windowsi, linux, mac, BSD... sve je stvar navike, neko voli koka kolu, neko pepsi, neko Visual Studio, neko emacs, potpuno je besmisleno rapravljati o tome...
Jedino sto ne stoji je da je na linuxu lakse namestiti alate, posto je jednako lako/tesko na svim platformama... ako radi lako je, ako ima neki nestandardni problem onda je tesko... nedavno sam postavljao php5 i apache2 na RHEL4 i smorio sam se svetski da mi proradi...
![]() |
#18 | |
majstor
Wrote a book
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ma to je dedicated server, imao sam izbor izmedju RHEL i CentOS... mozda sam mogao i debiana da nadjem negde, ali sa njim se ne snalazim bas najbolje, neke stvari se drugacije zovu i struktura fajlova je malkice drugacija cini mi se..
![]() |
#20 | ||
majstor
Wrote a book
|
![]() Nismo se skontali a ja nisam nashao adekvatan smiley... trebalo je da ide ovim tokom:
Citat:
Citat:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Virus na sajtu | Gargoyle | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 36 | 03. 10. 2010. 22:37 |
promena linka u SWF fajlu? | Peca | Flash | 15 | 17. 08. 2008. 12:36 |
PHP kod u .TPL fajlu | bokey | PHP | 5 | 03. 12. 2006. 15:32 |
Virus ili... #2 | oliver78 | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 6 | 04. 05. 2006. 16:17 |
Virus ili.... | oliver78 | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 45 | 08. 02. 2006. 13:37 |