![]() |
#1 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 22.06.2005
Hvala: 14
30 "Hvala" u 19 poruka
![]() |
![]() Nadam se da ste culi za pricu kako je neki lik iz daleke nam zemlje engleske (ili tu negde
![]() ![]() ![]() P.s. Srbijo ..... Majko .... Citat:
Poslednja izmena od boccio : 14. 11. 2005. u 15:50. Razlog: uklonjeni direktni linkovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Pa eto, lepu reklamu si mu napravio, šta da kažem.
Gledam to pismo od jutros, gerila marketing, i što se tamo već nalaze Reiffeisen i ComTrade... ko će ga znati da li je to mamac ili šta, zna se mentalitet ovde - "ako su oni tu, moram i ja"... i statistiku da je za 4 sličice ubo finu platu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
šegrt
Professional
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() Citat:
Ta haj'te, molim vas ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Mada, kada gledas onaj originalni sajt i informaciju da su prodali preko 1/2 miliona dolara reklame (ako ne lazu) , naravno da zvuci primamljivo.
![]() A sto se srpske platezne zelje tice... totalno si u pravu.
![]() |
#6 |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]()
![]() |
#7 | |
šegrt
Professional
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() Meni je samo zao sto ovog sto ceka bebicu ne mozemo javno da isprozivamo na njegovom sajtu. Mislim, nemam ja nista protiv toga sto je stavio pixel-selling sajt, ali da to zacini spanskom melodramom o trudnoj zeni i buducnosti deteta, i jos prica o svojoj originalnoj(?!) ideji... mislim... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Mozda covek stvarno ima trudnu zenu? U takvim situacijam vecina postaju ocajni... euforija brzo prodje kada pocnes da racunas troskove.
![]()
![]() |
#9 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Ni ne sumnjam. Ali poslati cirkularno pismo gde se to ističe u prvi plan... to se zove prosjačenje. Možda sam i ja trebao tako, ali ne ide mi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hehe, pazi kad ja cak i poznajem coveka. Ako je to taj decko, onda vas nije slagao glede zene. A Bluesman je apsolutno u pravu po pitanju troskova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
SrboDroid, srpska Android aplikacija :) | dootzky | Opušteno | 3 | 01. 10. 2010. 13:33 |
U Srbiji raste prodaja kompjutera - 80% veca prodaja u prethodna 3 meseca | STELLANOVA | e-Business | 19 | 27. 10. 2006. 19:27 |
Srpska medijska ofanziva u SAD | Miloje Sekulic | Marketing i SEO | 27 | 13. 05. 2006. 09:54 |